+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

POH-GGZ Asielzoekers centrum Den Helder

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

GOED.

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
GOED.

Gevraagd

  • 8 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 21,87 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een boeiende en betekenisvolle functie als POH-GGZ? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een gepassioneerde POH-GGZ om ons team op het AZC te versterken.

Als POH-GGZ ben jij de rechterhand van de huisarts en werk je als schakel tussen de eerste- en tweedelijnszorg. Door consulten te voeren met patiënten zorg je voor probleemverheldering en voer je korte of langdurige begeleidingstrajecten uit. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor psycho-educatie en interventies gericht op verbetering in het functioneren van de patiënt.

Je werktijden zijn van maandag tot vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, en je komt te werken binnen ons gezondheidscentrum op het AZC. Als betrokken en deskundige POH-GGZ draag je bij aan het verbeteren van het leven van vluchtelingen.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij een verschil maken? Dan is deze functie als POH-GGZ bij ons gezondheidscentrum op het AZC echt iets voor jou!


Wat breng jij als POH-GGZ Asielzoekers centrum
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond als POH GGZ  
  • Je hebt ervaring binnen een gezondheidscentrum of een huisartsenpraktijk. 
  • Je bent spontaan, patiëntgericht en communicatief vaardig 
  • Je bent in staat problemen te herkennen en te verhelderen door middel van consulten met patiënten.
  • Je bent in staat korte en langdurige trajecten te ondersteunen.
  • Je kunt voorlichting en psycho-educatie aanbieden om psychische problemen te voorkomen.
     
Wat bieden wij vanuit GOED.

De functie biedt een salaris conform cao Huisartsenzorg vanaf €21,87 bruto per uur tot maximaal €28,62 bruto per uur (€3608,- bruto tot maximaal €4714,- bruto per maand). Daarnaast worden de OV-kosten volledig vergoed of kun je kiezen voor een kilometervergoeding van €0,21 per kilometer.

Onze werkgever is ambitieus en we streven naar de beste werkomgeving voor jou en je collega's. We bieden ook verschillende opleidingsmogelijkheden om je professionele ontwikkeling te ondersteunen.

Kom werken in een gezellige werkomgeving waar we het beste voor jou en je collega's willen!

Goed.Work: Uw Partner in Professionele Bemiddeling!

Bij Goed.Work gaan we verder dan een standaard uitzendbureau; we vormen een toegewijde partner op jouw professionele pad. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met boeiende en betekenisvolle functies in diverse sectoren. Onze missie is het realiseren van perfecte matches tussen werkgevers en werknemers, waarbij kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of specifieke expertise hebt, bij GOED ben je aan het juiste adres. GOED. Zorg beschikt over de kennis en vaardigheden die we graag met jou delen. Dit doen we niet alleen met werkgevers, maar ook met jou als werknemer. Samen bepalen we de nieuwe norm binnen de zorgsector.

Vragen?

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met een van onze recruiters. U kunt een e-mail sturen naar Ilhem Aloui via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.k, of telefonisch contact opnemen via 0648882395. Onze recruiters staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.



Bedrijfsomschrijving

Goed is het flexbureau voor zorgprofessionals.
Wij ontzorgen zowel de opdrachtgever als de zorgverlener. Hiermee creëren wij de tijd en ruimte voor datgene waar jij goed in bent: zorg verlenen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in