+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Helder.

Machinist onkruidbestrijding Den Helder

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en met machines? Als machinist onkruidbestrijding krijg je de kans om zelfstandig op pad te gaan en onkruid te bestrijden op verschillende plekken. Je werkt met een speciale machine en hebt veel vrijheid in je werk. In de winter doe je ander groenwerk. Dit bedrijf biedt het hele jaar door werk, een tablet van de zaak en ruimte voor jouw ideeën. Je kunt ook doorgroeien naar andere teams. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Breng alles weer tot in de puntjes in orde!

Ben je momenteel werkzaam in de groenvoorziening of heb je interesse om in dit vakgebied te starten? Werk je graag met machines? Word machinist onkruidbestrijding en ga met je bedrijfsbus op pad!

Als machinist onkruidbestrijding ga je zelfstandig de weg op met de heatwave, om onkruid op verhardingen te bestrijden. Dit doe je bij diverse locaties zoals bedrijven, instellingen, VvE's en appartementencomplexen. Omdat elke locatie een eigen aanpak vereist voor effectieve onkruidbestrijding, blijft je werk zeer gevarieerd!

Maar er is meer. Naast de variatie in je werk geniet je ook van veel vrijheid. Je bepaalt zelf de meest praktische route met behulp van een tablet met alle locaties en een up-to-date navigatieprogramma. De onkruidbestrijding gebeurt met heet water/stoom met behulp van de heatwave. Af en toe gebruik je ook de bosmaaier voor grovere werk.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!


Wat kun je verwachten?

Als machinist onkruidbestrijding heb je een belangrijke rol, vooral wanneer onkruid in de zomermaanden volop groeit. Wat dit bedrijf uniek maakt, is dat er in de winterperiode ook voldoende werk is, zij het niet in onkruidbestrijding. Je kunt je dan richten op snoeiwerk, beplanting en gladheidsbestrijding.

  • Zelfstandige functie met veel vrijheid;
  • Jaarrond werkzekerheid;
  • Salaris (€ 2.250 - € 3.000) en arbeidsvoorwaarden conform de CAO;
  • Tablet van de zaak;
  • Ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar jou als je graag zelfstandig op pad gaat en nauwkeurig werk aflevert. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Ervaring hebt in de groenvoorziening of gemotiveerd bent om in dit vak te groeien, bij voorkeur met machines;
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
  • In het bezit bent van rijbewijs B.
Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als machinist onkruidbestrijding hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in