+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Hoorn (ZH).
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur C Technische Groothandel Den Hoorn (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.925 - € 3.010 p/m

Vacature in het kort

Hou je van rijden en het bezoeken van klanten? Dan is deze baan als vrachtwagenchauffeur perfect voor jou! Je werkt bij een topwerkgever in een gezellig team. Je krijgt vaste werktijden en veel vrijheid. Ook zorgen ze voor jouw nascholing. Je maakt veel mensen blij met je komst. Plus, je werkt in een groot team waar iedereen voor elkaar klaar staat. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Heerlijk de weg op en langs bij verschillende (vaste) klanten... Klinkt goed hè?! Bij dit bedrijf in Den Hoorn kan je aan de slag als vrachtwagenchauffeur waarbij je vaste tijden hebt. En niet zomaar bij een bedrijf! Ze zijn al meerdere jaren uitgeroepen tot beste werkgever!! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder als je geïnteresseerd bent naar een baan als vrachtwagenchauffeur.

Wat bieden wij jou
  • Een salaris tussen €2925 - €3010 bruto per maand
  • Een gezellig en hecht team!
  • Veel vrijheid in je baan
  • Nascholing van je code 95
  • Direct een contract!
  • Vaste uren!
Wie ben jij

Als vrachtwagenchauffeur ben je klantvriendelijk en hét visitekaartje van het bedrijf. Je bent een echte teamplayer en je bent positief ingesteld. Ook ben je nauwkeurig en werk je gestructureerd. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je hebt enige ervaring als chauffeur en bent in het bezit van een geldig rijbewijs C, code 95 en bestuurderskaart
  • Je hebt eigen vervoer
  • Strijen is voor jou niet te ver
Wat ga je doen

Als vrachtwagenchauffeur start je dag rond 06:00. Samen met je collega's help je om de wagen gereed te maken voor de dag. Je rijdt verschillende routes, maar toch werk je wel op vaste tijden. Fijn hè?! Toch kan het eens voorkomen dat je een half uur of uur korter of langer bezig bent. Maar flexibel, dat ben jij zeker! Door jouw klantvriendelijke houding weet je klanten aan jullie bedrijf te binden. Je spreekt dan ook vele verschillende soorten mensen op een dag! Van een magazijnmedewerker tot eigenaar van een bedrijf maar ook bijvoorbeeld monteurs. Na ongeveer 50 stops op een dag rijd je, eventueel met retouren, terug naar Strijen. Je zorgt weer voor een opgeruimde vrachtwagen die de volgende dag weer volgeladen kan worden!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij de grootste technische groothandel van Nederland met maar liefst 2000 werknemers over verschillende locaties! Je komt te werken in een team van 110 mensen, waarvan 40 dag- en 13 nachtchauffeurs. Je start met een inwerkprogramma waardoor je binnen mum van tijd alle kneepjes van het vak kent. Vrijheid, zelfstandigheid en plezier staan hierbij voorop! Werken in een hecht team met hardwerkende en gezellige mensen is iets wat dit bedrijf wel uniek maakt.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in