+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Hoorn (ZH).
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Kassenbouw Den Hoorn (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Twin Match Uitzending

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de rol van Werkvoorbereider Kassenbouw ben je essentieel in het plannen, ontwerpen en begeleiden van kasbouwprojecten. Je werkt nauw samen met klanten om hun wensen te begrijpen en creëert gedetailleerde bouwplannen. Ook ontwerp je de kasconstructies en zorg je voor de integratie van verschillende systemen voor optimale groeiomstandigheden. Het bijhouden van projectgegevens en zorgen voor naleving van regels maken ook deel uit van je taken. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Werkvoorbereider Kassenbouw speel je een cruciale rol in het engineeringproces van onze organisatie. Je verantwoordelijkheden omvatten het plannen, ontwerpen en begeleiden van de bouw van kassen. Belangrijke taken zijn onder meer:

  • Projectplanning en -ontwerp: Samenwerken met klanten om projecteisen en -doelstellingen te begrijpen en gedetailleerde bouwplannen te ontwikkelen, inclusief lay-out, structureel ontwerp en systeemintegratie.

  • Structureel ontwerp en analyse: Ontwerpen van kasconstructies, inclusief frame-, funderings- en daksystemen, en het uitvoeren van structurele analyses om stabiliteit en duurzaamheid te waarborgen.

  • Systeemintegratie: Plannen en implementeren van verwarming, koeling, ventilatie, irrigatie en automatiseringssystemen voor optimale groeiomstandigheden.

  • Documentatie en rapportage: Bijhouden van gedetailleerde projectgegevens, inclusief plannen, rapporten en correspondentie, en zorgen voor naleving van bouwvoorschriften en milieuwetgeving.



Gevraagd

We streven ernaar dat onze werknemers zichzelf kunnen zijn en hun volledige potentieel kunnen benutten. De ideale kandidaat heeft:

  • Een sterke technische achtergrond, bij voorkeur in de tuinbouw, met kennis van bouwkundige principes en kasspecifieke overwegingen.

  • Een MBO of HBO diploma in werktuigbouwkunde, aangevuld met enkele jaren werkervaring in werkvoorbereiding, engineering of bouwkunde.

  • Ervaring met AutoCad en Inventor, evenals bekendheid met engineeringssoftware, data-analyse en automatiseringssystemen.

  • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden, het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken, en een passie voor duurzame tuinbouwpraktijken en hulpbronbehoud.



Aanbod

  • Dynamische werkomgeving: Draag bij aan de toekomst van voedselproductie in een stimulerende omgeving.

  • Diversiteit en inclusie: Wij waarderen diversiteit en bieden gelijke kansen voor groei en ontwikkeling.

  • Samenwerking met experts: Werk samen met vooraanstaande professionals en neem deel aan uitdagende projecten.

  • Competitieve arbeidsvoorwaarden: Wij bieden aantrekkelijke beloningen en stimuleren een cultuur van continue verbetering en innovatie.



Bedrijfsomschrijving

Onze organisatie is toegewijd aan het verbeteren van de toekomst van voedselproductie door middel van geavanceerde kasoplossingen. Als een vooraanstaande speler in deze sector streven we naar duurzame en betaalbare voedselproductie. Ons team bestaat uit gedreven professionals van over de hele wereld die gezamenlijk werken aan deze ambitieuze missie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in