+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Denekamp.
Laad meer vacatures

Operator Food Denekamp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij werken in één van de modernste Food bedrijven van Nederland? Heb jij passie voor lekker eten en wil jij het leven van je medemens makkelijker en smakelijker maken dankzij de heerlijke kant-en-klare maaltijden van Bonfait? Dan is dit de vacature voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van de productielijn. In de order zie je welk menu er voor die dag klaarstaat. Hierbij verzamel je ook de verschillende benodigdheden onder andere ingrediënten en de machineonderdelen. Nadat de lijn is opgebouwd, check je nogmaals of alles op de correcte manier is geïnstalleerd. Is de lijn operationeel dan geef je de collega’s van de productie instructies over de uit te voeren taken. Daarbij heb je ook een taak om veel te schakelen met je collega operators en de assistent-operators, ook zorg je voor een gestroomlijnd productieproces en ben je veel te vinden op de werkvloer. Dit is belangrijk om te kunnen begeleiden en te ondersteunen zodat aan het einde van de dag alles af is conform de richtlijnen die gelden. Als operator werk je volgens de procedures en normen op het gebied van hygiëne, veiligheid, voedelveiligheid en kwaliteit.

Wij bieden:

Naast het salaris conform het CAO gemaksvoeding;
- De ploegentoeslag voor de twee ploegendienst bedraagt 12% - Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer vanaf 10 km, met een maximum van €8,15 per dag;
- Een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving;
- Gratis koffie en thee in de pauze;
- Heerlijke kant-en-klaar maaltijden van Bonfait mee naar huis voor slechts €2. - 37,7 uur per week met (+2,3 uur Atv)

Wij vragen:

- Je spreekt Nederlands, Engels of Duits - Je bent beschikbaar in 2 ploegen - Je hebt een aanpakkersmentaliteit - Je bent netjes en secuur - Je bent flexibel inzetbaar - in het bezit van een rijbewijs B - een MBO diploma met als studierichting voedingsmiddelentechnologie - Kennis van HACCP en daar aan verwante international food standard en Brand Reputation through compliance Ben jij de operator die wij zoeken? Solliciteer dan meteen! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met Timing op. Wie weet zien wij jou binnenkort!

Waar ga je werken:

Zorgen voor lekkere verse kwaliteitsproducten, het zit ons al sinds 1983 in de genen. Nadat we van start gingen met de verkoop van salades, sauzen en andere versspecialiteiten, is ons programma in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. In 1993 is daar de productie van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten en soepen bijgekomen. Hiervoor beschikken we in Denekamp over ultramoderne faciliteiten. Sinds januari 2021 is Bonfait B.V. een onderdeel van Van Loon Group. Wij leveren aan versspeciaalzaken, instellingen, supermarkten en sinds september 2008 ook aan de senioren thuismarkt. Onze activiteiten worden gestuurd door kwaliteitsbewustzijn, marktgerichtheid en een sterke affiniteit met foodtrends. Samen met onze 180 medewerkers staan we in voor flexibiliteit, continuïteit en optimale klantenservice.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in