+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

PHP Developer | Horeca platforms | Laravel Deurne

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.800 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf is een pionier op het gebied van geavanceerde internetoplossingen, die verschillende sectoren bedient, waaronder podiumkunsten, recreatie, logistiek, sport en retail. Met hun diverse platforms, zoals gebruiksvriendelijke mobiele apps en intuïtieve dashboards, staan ze bekend om hun naadloze integratie met diverse systemen. Momenteel zijn ze bezig met een herstructurering van modules volgens een SOA-architectuur, met als doel verouderde codes stapsgewijs te moderniseren met behulp van PHP/Laravel en Vue. Lijkt dit jouw wat?

Gevraagd

Als onderdeel van het team ga je samenwerken aan het opnieuw ontwikkelen en verbeteren van oudere modules van het systeem met behulp van Laravel en VueJS. Je zult werken met verschillende technologieën, zoals API's (SOAP & REST), debugging tools, MySQL en Business Intelligence (BI) tools. In een agile scrum-omgeving werk je samen met verschillende stakeholders zoals een product owner, architect, scrum master, designer en het development team.

Aanbod

Het team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers, waarvan 7 bij de IT-afdeling. Deze ontwikkelaars zijn verdeeld over 2 teams, en als nieuwe back-end ontwikkelaar word je onderdeel van een van deze teams. Je zult betrokken zijn bij het werken aan een uitgebreid workforcemanagement-systeem voor de evenementenmarkt. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als informeel en ontspannen, en een bezoek aan het bedrijf zelf geeft je het beste beeld van de sfeer.

De beloningen en voordelen
Je kunt rekenen op een bruto maandsalaris tot €4.800,- op basis van fulltime, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, dagelijkse lunch, pensioenregeling, persoonlijk inwerktraject, inspraak in afdelingsdoelen en eigen ontwikkeling, een jaarlijks ontwikkelbudget van €1.000,-, een jaarlijks weekend weg als beloning voor hard werken, en zit-sta bureaus voor wie actief wil zijn op het werk.

Interesse gewekt?
Solliciteer direct via de website en verwacht binnen een werkdag een reactie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te begeleiden in het sollicitatieproces.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in