+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deurne.
Laad meer vacatures

Junior Constructie Tekenaar Deurne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.200 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Als Constructie Tekenaar werk je aan spannende bouwprojecten in de agrarische sector. Je maakt belangrijke tekeningen die helpen bij het bouwen. Ook zorg je dat de juiste materialen besteld worden en houd je contact met leveranciers en klanten. Jouw werk is essentieel voor het succes van de projecten. Zelfs als je nog niet veel ervaring hebt, is dit een goede kans om te groeien en je talent te laten zien. Je kunt echt het verschil maken met je creativiteit en nauwkeurigheid. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij de creatieve kracht achter innovatieve bouwprojecten? Als Constructie Tekenaar bij een toonaangevende utiliteitsbouwer in de agrarische sector, ben jij dé sleutel tot succes. Bouw mee aan de toekomst van de bouwsector en laat jouw talent voor precisie schitteren!


Wat ga je doen?

Als Constructie Tekenaar werk je aan uitdagende projecten voor een vooraanstaande utiliteitsbouwer in de agrarische sector. Jij bent dé specialist in het maken van gedetailleerde constructie- en detailtekeningen die de ruggengraat vormen van succesvolle bouwprojecten. Je speelt een cruciale rol in het intern begeleiden van diverse projecten, waarbij je niet alleen tekent, maar ook zorgt voor het bestellen van essentiële bouwmaterialen. Daarnaast onderhoud je nauw contact met leveranciers en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en voldoet aan de hoogste standaarden.

Met jouw mbo- of hbo-opleiding in Bouwkunde en bij voorkeur twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol, breng je expertise en frisse ideeën naar de tafel. Heb je nog niet die specifieke ervaring, maar wel een sterke wil om het constructieve vak te leren? Dan biedt deze rol een uitgelezen kans om je talent te ontplooien. Jij bent de spil in het creëren van tekeningen die de basis leggen voor solide bouwprojecten. Jouw nauwkeurigheid, creativiteit en communicatieve vaardigheden maken het verschil in het realiseren van hoogwaardige bouwprojecten.


Jouw werkzaamheden
  • Maken van gedetailleerde constructie- en detailtekeningen voor diverse bouwprojecten;
  • Intern begeleiden van projecten om te zorgen voor een vlotte uitvoering;
  • Bestellen van benodigde materialen ten behoeve van bouwprojecten;
  • Onderhouden van nauw contact met leveranciers en opdrachtgevers;
  • Zorgen voor naleving van hoogste standaarden en specificaties binnen de bouwsector.


Gevraagd

  • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding in Bouwkunde;
  • Kennis van relevante softwareprogramma’s zoals AutoCAD, Revit of Tekla Structures;
  • Bij voorkeur minstens 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Bereidheid om het constructieve vak te leren als er geen specifieke ervaring is;
  • Nauwkeurigheid en precisie in het maken van constructie- en detailtekeningen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden voor effectief contact met leveranciers en opdrachtgevers.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze partner in de bouwsector heerst een dynamische sfeer waar innovatie en precisie samenkomen. Ontwikkeling staat centraal; je krijgt ruimte om je expertise te laten groeien in een omgeving die jouw creativiteit en nauwkeurigheid stimuleert. Hier bouw je aan uitdagende projecten en ben je een essentieel onderdeel van een team dat gedreven wordt door excellentie en open communicatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in