+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deurningen.

Inspecteur Asbest Deurningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 p/m

Vacature in het kort

Als Inspecteur Asbest word je een belangrijke speler in het waarborgen van veiligheid en gezondheid. Je gaat aan de slag in de regio Eindhoven/Sittard/Venlo. Je rijdt met een bedrijfsbus met een mobiel lab voor eenvoudige onderzoeken. Je werkt overdag, maar de tijden kunnen veranderen. Je krijgt een interne opleiding en werkt veel zelfstandig. Dit is een kans om te groeien in je carrière en deel uit te maken van een team met een fijne sfeer. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als DIA werk je op locatie. In dit geval is dat in de regio Eindhoven/Sittard/Venlo. Je rijdt met een bedrijfsbus waarin achterin een klein mobiel lab is geplaatst. Hiermee kun je eenvoudige onderzoeken doen. Een DIA inventariseert vóór de daadwerkelijke sanering waar zich asbest bevindt en analyseert welk soort asbest het is. Deze bevindingen worden vastgelegd in een rapport. Soms is er wat voorbereiding nodig. Dat kan in de vorm van deskresearch of een interview op locatie; De werktijden zijn overdag. Er wordt gewerkt volgens een planning. Deze planning kan gedurende de dag wijzigen, vandaar dat we niet kunnen zeggen dat het een 9 – 5 baan is. Wel zijn de werktijden overdag. Voordat je als DIA aan het werk kunt dien je een examen met goed gevolg af te leggen. Uiteraard wordt deze volledig vergoed.

Wij bieden:

Als Inspecteur Asbest bij Timing Uitzendbureau krijg je de unieke kans om je carrière een boost te geven. Bij ons krijg je een fulltime functie van 40 uur per week, met een maximum bruto maandsalaris van €3100. Maar dat niet alleen, je krijgt ook de mogelijkheid tot het volgen van een interne opleiding tot Inspecteur Asbest. Daarnaast bieden we je een dynamische werkomgeving, waarbij je veel onderweg en zelfstandig aan het werk bent. Je maakt deel uit van een collegiaal team dat bekend staat om zijn prettige werksfeer. Klinkt dit als jouw ideale job? Wees dan van harte welkom bij ons! Timing is een organisatie die iedereen gelijke kansen biedt.

Wij vragen:

Word jij onze nieuwe Inspecteur Asbest bij Timing Uitzendbureau in Eindhoven, Sittard & Venlo? Wij zoeken een gedreven persoon die ten minste 40 uur per week voor ons aan de slag wilt gaan. Het is belangrijk dat je proactief, verantwoordelijk en betrouwbaar bent. Binnen deze functie is het essentieel dat je: • MBO werk- en denkniveau • Bouwtechnisch inzicht en praktisch ingesteld • Op hoogtes en in kleinere ruimtes kunnen inspecteren • Een geldig rijbewijs • Hoog niveau van accuraatheid • Woonachtig in regio Venlo, Sittard of Eindhoven Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan deze eisen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

Inleiding Wil jij een cruciale rol spelen in de veiligheid en gezondheid van mensen? Timing Uitzendbureau zoekt een Inspecteur Asbest in Eindhoven, Sittard & Venlo voor 40 uur per week. Jouw avontuur begint met een interne opleiding. Daarna ga jij zelfstandig aan de slag in een dynamische omgeving. Stel je jouw werkdag eens voor: Je begint de dag vroeg met je team. Je beoordeelt woningen en panden op asbest en zorgt voor duidelijke rapportages. Deze belangrijke taak mix je met interacties met klanten, en dat alles in een stimulerende, positieve sfeer. Nieuwsgierig geworden? Stap in de wereld van asbestinspectie en draag bij aan een gezondere wereld. Solliciteer nu en verandert de wereld met ons!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in