+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Aankomend projectleider Gebouwen (PMC: GB) Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Aankomend projectleider Gebouwen (PMC: GB)

Wil je je ontwikkelen tot projectleider en werken aan multidisciplinaire en complexe bouwprojecten? Vind je het leuk om te adviseren bij het ontwerp, de uitvoering, het beheer, de renovatie en de sloop van gebouwen? Dan is de rol van aankomend projectleider Gebouwen bij Witteveen+Bos in Deventer wat voor jou!

Je begint met ondersteuning van de huidige projectmanagers in hun projectmanagementtaken met als doel zelfstandig te werken, projecten te sturen én te bewaken. Je stuurt het projectteam aan en waarborgt de organisatorische, technische, juridische en financiële aspecten. Verder ben je betrokken bij het opstellen van offertes en denk je mee over de winnende formule. Dit doe je binnen multidisciplinaire teams: samen met specialisten uit verschillende werkvelden in projecten met breed maatschappelijk belang. Enkele projecten waar we op dit moment aan werken zijn: nieuwbouw van een terminal, kantoor en hotel op Brussels Airport, verbouw van een onderzoekslocatie met laboratorium, kassen en kantoren in Wageningen en meerdere renovaties van Rijksmonumenten voor opvang van asielzoekers.

Samen met collega’s van de groep Bouwmanagement adviseer je bij het ontwerp, de uitvoering, het beheer, de renovatie en de sloop van gebouwen. Daarbij houd jij de volgende kerndisciplines in je achterhoofd: architectuur, bouwkunde, constructies, installatietechniek, bouwfysica en bouwmanagement. Specialisaties binnen onze groep zijn BIM, contracten & aanbesteden, procesmanagement (o.a. LEAN en Agile), programmamanagement, directievoering en toezicht. Je standplaats is Deventer, gedeeltelijk werken in de Randstad is bespreekbaar en 2 dagen thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen
  • hbo- of wo-diploma in de richting van bouwkunde, technische bedrijfskunde, civiele techniek of soortgelijk;
  • sterke affiniteit met ontwerp- en bouwprocessen;
  • een ondernemende en leergierige instelling;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Wat wij bieden
  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in een multidisciplinaire omgeving;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • goede begeleiding en mogelijkheid tot deelname aan het ‘starterstraject’ met vaardigheidstrainingen en persoonlijke ontwikkeling;
  • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. R.A.R. (René) Nelissen, groepsleider Bouwmanagement, telefoon 06 10 95 36 14. Vacaturenummer 337-152.

Ben jij enthousiast over deze vacature en zie jij jezelf werken bij Witteveen+Bos? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem voor meer info contact op met René Nelissen, groepsleider Bouwmanagement, via 06 10 95 36 14. Hij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in