+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Afstuderen WO Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Topicus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Afstuderen WO

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerplek waar je onderzoek gaat doen op gebied van data- en machine learning, front- of backend architectuur, tools/frameworks, security of een ander aspect op het gebied van software development?


Wat kun je verwachten tijdens je afstuderen bij Topicus?

Tijdens jouw afstudeeronderzoek ga jij dedicated en fulltime onderzoek doen naar een onderdeel van interessante digitaliseringsvraagstukken uit de maatschappij én lever jij daarmee jouw bijdrage aan impact on society.


Wat kun je verwachten tijdens je afstuderen bij Topicus?

Dat je alle ruimte krijgt om je afstudeeronderzoek zo in te vullen dat jij, wij én dus miljoenen Nederlanders hier beter van worden. Als HBO afstudeerstagiair(e) is het jouw opdracht namelijk om een innoverende oplossing voor een bestaand product, methode of workflow te creëren, wat direct meerwaarde heeft in ons werk voor klanten. Een oplossing waar je écht het verschil mee kunt maken. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je fulltime aan je afstudeeropdracht werkt en niet wordt afgeleid met randzaken.

In de basis werk je vanuit een klein zelfsturend Scrumteam binnen één van onze divisies, maar je vormt onderdeel van het grote geheel. Hierdoor heb je toegang hebt tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. En minstens zo belangrijk: gezelligheid. Aan borrels, legendarische feesten en events geen gebrek!

Kortom: afstuderen bij Topicus is dé manier om jezelf te profileren als professional in het vak én daadwerkelijk een maatschappelijke bijdrage te leveren met jouw eindproduct. We hebben natuurlijk er het meest aan als jij kunt doen waar je goed in bent en waar jouw interesse ligt. Je bent dus ook zelf in de lead om mee te denken over de plek waar jij binnen Topicus terechtkomt na jouw sollicitatie.

Je krijgt zelfs de mogelijkheid om jouw oplossing of opdracht écht te implementeren, met een kans op een (vaste) baan waarbij je het project verder kunt doorontwikkelingen.


Waar ga je aan werken?

In welke divisie (onderwijs, finance, sociaal domein of zorg) je afstudeert en dus van welk team je onderdeel wordt? Dat bekijken we samen! Bij Topicus zijn we continu op zoek naar afstudeerstagiair(e)s. We kunnen op basis van je persoonlijkheid en wensen vaak een plek creëren en je kunt kiezen voor een van de openstaande opdrachten.


Hoe ziet mijn afstudeeropdracht eruit?

Jouw opdracht hangtaf van jouw wensen én wat er op dat moment in de organisatie speelt. We zijn enorm nieuwsgierig naar welke goede ideeën jij hebt en je krijgt bij ons de ruimte om hier echt iets mee te doen.

Dit zijn voorbeelden van afstudeeronderwerpen waar HBO studenten bij Topicus aan hebben gewerkt:

  • Onderzoek naar nieuwe programmeertalen en hier een roadmap bij ontwikkelen
  • De ontwikkeling van een dashboard o.b.v. managementinformatie (business intelligence)
  • Nieuwe interfaces ontwikkelen voor applicaties
  • Het inlezen van teksten door middel van Optical Character Recognition
  • Werken aan een prototype voor een Webcomponent account picker
Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e)

Een enorme drive, kritische blik en interesse in de IT-wereld. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je bent vierdejaars WO-student in een bèta richting.
  • Je wilt met je onderzoek graag bijdragen aan een groter, maatschappelijk doel.
  • Je bent zelfstandig en proactief, maar weet je ook goed houding te geven in een team.
En wat betekent dit voor jou?
  • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een vaste baan of traineeship zo gemaakt!
  • Een vergoeding van € 500,- per maand.
  • Een studentbindingsprogramma: regelmatige bijeenkomsten met alle studenten binnen Topicus.
  • Heersende versgemalen bonenkoffie, ons eigen Gifkikker bier en pizza's uit onze eigen steenoven.
  • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een kennissessie, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
  • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.
  • En niet te vergeten: zo'n 1.200 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij brouwen onze Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier). Kijk maar!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in