+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Open studenten sollicitatie Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Topicus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Open studenten sollicitatie

Heb jij een enorme drive en passie voor alles wat met IT te maken heeft? En ben jij op zoek naar een stage, een afstudeeropdracht of een bijbaan, maar staat er op dit moment geen vacature online die aansluit op jouw wensen? Stuur dan een open sollicitatie. We gaan graag met je om de tafel!


Waarom Topicus als werkgever?

Met ruim 1.200 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je werkt bij Topicus!


Stage, afstuderen of bijbaan

Of je nou stage komt lopen, een afstudeeropdracht uitvoert of van een bijbaan wil leren naast je studie, er is altijd één gemene deler. De applicaties waar je aan werkt is in alle gevallen, ongeacht het team of de divisie, maatschappelijk van grote waarde. Impact on society dus!


Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e)

Je komt als volwaardig collega terecht in een klein zelfsturend team binnen één van onze divisies, maar je vormt onderdeel van het grote geheel. Hierdoor heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. In welke divisie (onderwijs, finance, sociaal domein of zorg) je terecht komt en dus van welk team je onderdeel wordt? Dat bekijken we samen! We hebben er natuurlijk het meest aan, als jij kunt doen waar je goed in bent en waar jouw interesse ligt. Je bent dus ook zelf in de lead om mee te denken over de plek waar jij binnen Topicus belandt na jouw open sollicitatie.


En wat betekend dit voor jou?
  • Een vaste plek op ons kantoor in Andelst, Arnhem, Deventer, Gouda, Groningen of Utrecht.
  • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een vaste baan of traineeship zo gemaakt!
  • Een vergoeding van € 500,- per maand.
  • Een studentbindingsprogramma: regelmatige bijeenkomsten met alle studenten binnen Topicus.
  • Heersende versgemalen bonenkoffie, ons eigen Gifkikker bier en pizza's uit onze eigen steenoven.
  • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een kennissessie, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
  • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.
  • En niet te vergeten: zo'n 1.200 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij brouwen onze Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier). Kijk maar!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in