+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Installatiemonteur Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.578 - € 3.294 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij klantgericht en heb jij affiniteit met Installatietechniek? Als Installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het volledig en veilig installeren van ventilatie- en warmte-installaties. Dit gaat om bijvoorbeeld cv-ketels, warmtepompen en geisers. Je zorgt ervoor dat de water- en gasaansluitingen van de oude installatie veilig worden afgesloten, waarna deze installatie kan worden afgekoppeld. Deze aansluitingen maak je vervolgens passend voor de nieuwe installatie en je zorgt ervoor dat deze veilig geïnstalleerd wordt. Ook vervang je de rookgaspijp op het dak. Je houdt je bij al je werkzaamheden aan de gestelde veiligheidsvoorschriften en controleert aan het begin van de werkdag of alles veilig is bij de klant. Je werkt in een team met 28 Installateurs, een Werkvoorbereider, een Planner en je wordt aangestuurd door een Leidinggevende. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, maar je kunt altijd de hulp van collega’s inschakelen, bijvoorbeeld wanneer het tillen van een installatie niet alleen lukt. Aangezien het demonteren en installeren van de installaties veel tijd in beslag neemt, werk je meestal de hele werkdag bij dezelfde klant. Voordat je naar de klant rijdt, laad en los je bij het magazijn. Je krijgt een vaste materialenbox mee voor je klussen en je gebruikt soms iets uit de autovoorraad. Je registreert je werkzaamheden en tijden op de werkbon op je tablet. Ook houd je hierop bij welke materialen je hebt gebruikt, zodat deze de volgende dag weer voor je klaar liggen.

Wat biedt het bedrijf? €2.578 - €3.294 bruto p/m; 40-urige werkweek, waarvan 2 uur ADV-opbouw; 25 vakantiedagen; Actief opleidingsbeleid, interne en externe opleidingsmogelijkheden; Bonusregeling, toeslagenregeling, fitnessregeling, dienstreisvergoeding; Tablet en auto; Ben jij de kandidaat? Mbo werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar relevante werkervaring; In het bezit van een rijbewijs B; Affiniteit met Techniek; Goede beheersing Nederlandse taal; Klantgericht, nieuwsgierig, goed kunnen samenwerken. Meer weten?

Binnenkort kennismaken? Laat het Leon weten via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-30160156



Bedrijfsomschrijving

De klant is de verduurzamingspartner in de regio en is altijd lokaal en dichtbij. Het helpt consumenten, zakelijke klanten en overheidsinstanties bij hun energietransitie. De insteek daarbij is het leveren van een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat in huis of bedrijf, gericht op energiebesparende en duurzame energiemaatregelen. Zo adviseert het klanten over bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en verwarming. Ook leveren de vakspecialisten van de klant vakkundige installatie, service en onderhoud.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in