+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Docent Nederlands Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Jij zult onderwijs in het Nederlands verzorgen voor diverse leerjaren op verschillende scholen, waarbij je gebruikmaakt van uiteenlopende lesmethoden. Je speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van leerlingen op verschillende niveaus en leerjaren, en deze uitdaging ga je graag aan.

Als docent Nederlands draag je de verantwoordelijkheid voor het geven van boeiende en interactieve lessen om de taalvaardigheid van je leerlingen te bevorderen. Je ontwerpt lesplannen die aansluiten op de individuele behoeften van elke leerling en blinkt uit in pedagogische vaardigheden.

Je bent bedreven in het overbrengen van de Nederlandse taal en geniet van het faciliteren van boeiende discussies in het klaslokaal. Bij Maandag® krijg je de kans om in inspirerende en uitdagende omgevingen te werken, omringd door gemotiveerde collega's. Als docent Nederlands ben je nieuwsgierig naar het type onderwijs dat het beste bij je past en enthousiast om je expertise en kennis te delen met talloze leerlingen en diverse scholen.

Wij helpen je ontdekken waar je het beste tot je recht komt en gaan samen met jou de uitdaging aan om gedurende een schooljaar op verschillende scholen te werken. Dit alles onder de noemer van een (vast) dienstverband, waarbij je wel de flexibiliteit hebt om op verschillende scholen te werken en je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de stabiliteit van een dienstverband.

We vragen van jou een lesbevoegdheid, affiniteit met diverse doelgroepen en een gezonde dosis enthousiasme. De rest regelen we samen! Wil je meer informatie? Aarzel niet om mij te bellen of appen op 06 13 98 92 28, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!


Functie eisen

Als het je aanspreekt om via Maandag® op verschillende scholen te werken en les te geven, dan ben je als docent Nederlands in het bezit van het volgende:

  • Je hebt een tweede- of eerstegraads bevoegdheid.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als docent.
  • Je beschikt over sterke pedagogische vaardigheden.
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar.
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in