+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Business Partner Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Drukwerkdeal.nl

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen:
• Je bent voor leidinggevenden een sparringpartner en dé inhoudelijk expert als het gaat over HR-onderwerpen zoals: strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, beloning & beoordeling, verzuim en vitaliteit & gezondheid (een mond vol, maar er is dan ook heel wat te doen!).
• Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s in Nederland en België. Je ondersteunt de afdelingen van het hoofdkantoor van Drukwerkdeal (Customer Care, Development en andere afdelingen) en Printdeal.be (Customer Care, Sales en andere afdelingen), ons kantoor in Antwerpen. Ook werk je samen met een team waarin de voertaal Engels is.
• Innoveren van HR om the best place to discover, develop and deliver te zijn. Denk hierbij aan het werven en behouden van toptalenten. Jij weet als geen ander wat de bestaande ontwikkelingen op gebied van HR zijn. Ook weet jij hier in de belangrijke onderwerpen voor de organisatie op te pakken.
• Verbeteren, doorontwikkelen en borgen van HR-processen. Je houdt van standaardiseren, zonder standaard geen verbetering.

Gevraagd

Nou, hartstikke leuk! Maar wat verwacht je van mij?
Bij Drukwerkdeal hebben we hoge ambities. Zo is het fundament van onze drie strategische doelstellingen: “The best place to discover, develop and deliver!”.
We doen er veel aan om een aantrekkelijke werkgever te zijn, opleiden en ontwikkelen en het bevorderen van vitaliteit, maar ook een fijne en inspirerende werkplek bieden met leuke activiteiten en events voor medewerkers en teambuildingsactiviteiten. Je krijgt daarnaast volop ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven te ontwikkelen, betekenisvolle impact te realiseren, te leren en te groeien.

Als HR Business Partner draag je bij aan nieuwe initiatieven, zodat Drukwerkdeal werkt aan “The best place to discover, develop and deliver”. Daarnaast ben je natuurlijk op de hoogte van alle aspecten die het HR-vak omvat, zoals arbeidsrecht en verzuimbegeleiding. Dit doe je het liefst in een complexe en dynamische omgeving, want dat is Drukwerkdeal. Daarvoor vragen wij een relevante opleiding op hbo-niveau, met minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ten aanzien van HR-advies en beleid. Je bent als Senior HR Business Partner instaat leidinggevenden uit te dagen om hun leiderschapsrol ten aanzien van het personeelsbeleid stevig neer te zetten. Kandidaten met een Lean achtergrond hebben een pré.
En: bij Drukwerkdeal geloven we ook dat de perfecte nieuwe collega meer is dan een lijstje met vinkjes en gaat het ons ook om iemands persoonlijkheid. Laat dus van je horen, vertel over jezelf en je ervaringen tot nu toe en deel ook zeker waar jouw professionele dromen over gaan. Wie weet dromen we hetzelfde, en kunnen we het samen werkelijkheid maken.


Aanbod

Wat krijg je:
• Leuke en kritische collega’s, zo kom je in een gezellig en hecht team. Wij houden ervan om ons werk altijd te verbeteren. Zo geven wij elkaar feedback en durven wij elkaar aan te spreken over de inhoud van ons werk.
• Een marktconform salaris, thuiswerkvergoeding, collectieve pensioenregeling van Nationale Nederlanden. Ook ov-reiskosten vergoeden wij volledig.
• 25 vakantiedagen en veel om jou mentaal en fysiek fit te houden. Kom fluitend naar het kantoor in Deventer met een fiets van het Fietsplan en schuif aan voor het lunchbuffet en vers bedrijfsfruit. Nog energie over? Ga trainen in de fitnessruimte of daag jouw collega uit voor een potje tafeltennis!
• Veel vrijheid om met jouw frisse ideeën jouw rol binnen Drukwerkdeal goed vorm te geven.

Uren

40 uur
In overleg te bepalen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in