+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Liftmonteur Reparatie Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Young Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Jij voert als Liftmonteur Reparatie bij ons reparatiewerkzaamheden uit aan bestaande liftinstallaties. Deze werkzaamheden zijn vaak ontstaan naar aanleiding van een uitgevoerde onderhoudsbeurt of servicebeurt. De uitgevoerde werkzaamheden zijn divers en zijn zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig van aard en juist dat vind jij ook leuk; diversiteit in jouw werkzaamheden. Binnen de afdeling Reparatie werk jij altijd samen met collega's. Start jij als hulpmonteur? Dan is er altijd een ervaren Reparatiemonteur die jou helpt en ondersteunt. Samen met jouw collega's ben jij pas tevreden als de liftinstallaties waar jullie aan werken, weer goed en veilig functioneren.


Profiel Liftmonteur Reparatie

Met in ieder geval een MBO 2 opleiding in technische richting op zak, ga jij als Liftmonteur Reparatie aan de slag. Als je ervaring hebt dan is dat mooi meegenomen, maar ook starters of techneuten uit een andere branche zijn meer dan welkom. Een VCA diploma kun je eventueel op onze kosten behalen als je die nog niet in jouw bezit hebt. Het is belangrijk dat jij goed en makkelijk communiceert; jij hebt als Liftmonteur Reparatie tenslotte veel contact met zowel jouw collega's als de klanten in de regio waar jij werkzaam bent. Als persoon ben jij nauwkeurig en ga jij altijd voor het maximale resultaat. De Nederlandse taal beheers jij goed en je woont bij voorkeur in de omgeving van Deventer. Ook in andere regio's hebben wij voldoende mogelijkheden.


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is wereldwijd één van de meest toonaangevende producenten op het gebied van duurzame en betrouwbare liftinstallaties, liftrenovaties en liftonderhoud. De organisatie is al meer dan 65 jaar een vertrouwde partij in de Nederlandse markt. In Europa wordt de marktpositie de laatste jaren steeds verder uitgebouwd, met name in het segment van kwalitatief hoogstaande projecten. Dankzij een eigen fabriek, testtoren en engineerings- en productiefaciliteiten, zijn zij in staat om klanten specifiek maatwerk te leveren. De testtoren wordt ook gebruikt als trainingslocatie voor de interne monteursopleidingen.


Arbeidsvoorwaarden Liftmonteur Reparatie

Als Liftmonteur Reparatie kom jij de organisatie binnen als hulpmonteur of als vakvolwassen monteur. Daarbij hoort een goed en passend salaris en een heel mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Met 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen is er een ruime verlofregeling met een goede balans tussen werk en privé. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, zowel binnen de reparatie als naar andere specialisaties. Met een goede reiskosten en onkostenregeling, kom jij te werken bij een organisatie met oog voor haar medewerkers en heb jij een functie met mooie technische uitdagingen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in