+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Werkvoorbereider / Calculator Werktuigbouwkunde Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Werkvoorbereider W werk je in het team Technisch Beheer. Je helpt met voorbereiden en plannen van projecten. Dit doe je door materialen te bestellen, tekeningen te maken en het werk klaar te maken voor de monteurs. Je werkt met verschillende soorten techniek en projecten, zoals in scholen en kantoren. Je krijgt veel vrijheid en kunt zelf ideeën inbrengen. Ook is er ruimte om te leren en te groeien. Je komt in een ervaren team dat je goed zal helpen. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider W ga jij op de afdeling Technisch Beheer ondersteunen met een stuk werkvoorbereiding en calculatie. Denk aan materialen uittrekken en bestellen, werktuigbouwkundige calculaties maken met een omvang van €1.000 tot €100.000 per project, revisie- en tekenwerk in AutoCAD / StabiCAD voor tekenwerk kleine klussen. Verder verzorg je de planning van de verkregen opdrachten en faciliteer je de voortgang van het werk door alle benodigde zaken (zoals benodigd materieel) voor aanvang van de werkzaamheden te organiseren. Je ondersteunt je team van monteurs door het geven van technische hulp en aanwijzingen bij hun servicewerk. Plannen en bestellen, verstrekken en inhuren van benodigd materiaal, materieel en inleenkrachten/onderaannemers zijn dagelijkse kost voor je. Bovendien ontwerp je waar nodig een schets of voorontwerp voor de monteurs en bent administratief nauwkeurig. Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers, de technici en natuurlijk de interne afdelingen. Tot slot houd jij de kwaliteit en kosten in de gaten en komt met verbetervoorstellen bij je Technisch Beheerder of contractmanager.

Wat deze functie nog extra uitdagend maakt is:

  • De afwisseling met veel vrijheid waarbij eigen initiatief erg gewaardeerd wordt;
  • Het werken in een leuk team met een mix van grote en kleine werktuigbouwkundige installaties bij gemeenten, kantoorpanden en scholen;
  • De diverse technieken; dik of dun wandige installaties, warmte pompen, luchtkanalen, warmte pompen, loodgieterswerk, ketellassen etc.

Al jouw collega's op Technisch Beheer zijn zeer ervaren en kunnen jou tijdens het inwerkproces meer dan goed begeleiden. 

Wat biedt het bedrijf?
  •  
  • Salaris volgens de cao metaal en techniek;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantie-dagen (en 13 ADV-dagen wanneer je direct in dienst treedt);
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in jouw werk.
Ben jij de kandidaat?
  • Je bent klant- en oplossingsgericht;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als servicemonteur binnen de instalatietechniek;
  • Je bent lekker jezelf.
Meer weten?

Past deze functie bij jou en wil je meer weten? Neem dan contact op met Stan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-22414634



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote naam binnen de installatietechniek met meerdere vestigingen in Nederland. Er werken in Deventer circa 130 collega’s. Daarnaast is deze locatie onderverdeeld in 5 specialismes namelijk technisch beheer, zwembaden, klimaat, elektra en brandbeveiliging. Zo zijn ze nog steeds een familiebedrijf en voelen zij zich verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generatie. Om de wereld beter achter te laten, zijn zij maatschappelijk betrokken en worden er maatregelen genomen om het milieu te ontlasten. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van collega’s. Zij stimuleren daarom (bij)scholing en doorgroei en beschikken over een eigen Academie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in