+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider W Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken een Werkvoorbereider W in de regio Deventer. In deze rol bereid je projecten voor en werk je met verschillende technieken, van grote projecten tot kleinere klussen. Je bestelt materialen, maakt calculaties en zorgt dat alles klaar is voor de start. Je werkt samen met een team aan afwisselende taken. Wat dit werk extra leuk maakt, is de vrijheid en de kans om met veel verschillende mensen en projecten te werken. Je leert veel van ervaren collega's. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider W in de regio Deventer. Je bent de ideale kandidaat als je al wat ervaring hebt opgedaan met werktuigbouwkundige installaties als servicemonteur. Lees verder en grijp deze kans!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider W, in de regio van Deventer, op onze afdeling Technisch Beheer speel je een cruciale rol in het voorbereiden en calculeren van diverse projecten. Je taken omvatten onder meer het uittrekken en bestellen van materialen, het maken van werktuigbouwkundige calculaties voor projecten met een omvang van €10.000 tot €250.000, en het uitvoeren van revisie- en tekenwerk in tekenprogramma's voor kleinere klussen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van opdrachten en het organiseren van alle benodigdheden, zoals materieel, voor aanvang van de werkzaamheden. Je biedt technische ondersteuning aan het monteursteam en zorgt voor een vlotte voortgang van het werk.

Naast je operationele taken ben je ook betrokken bij het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, interne afdelingen en technici. Je bewaakt de kwaliteit en kosten van projecten en draagt bij aan verbetervoorstellen.

Wat dit werk bij ons extra uitdagend maakt, is de variatie en vrijheid die je krijgt. Je kunt rekenen op een afwisselende functie waarin eigen initiatief sterk wordt gewaardeerd. Je werkt samen met een enthousiast team aan diverse werktuigbouwkundige installaties, variërend van grote projecten voor gemeenten tot kleinere opdrachten voor kantoorpanden en scholen. De diversiteit aan technieken, zoals warmtepompen, luchtkanalen, loodgieterswerk en ketellassen, zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Bovendien kun je tijdens het inwerkproces rekenen op de ondersteuning en begeleiding van ervaren collega's binnen ons team van Technisch Beheer.



Gevraagd

Je maakt aanspraak op deze rol vanuit verschillende rollen. Wat we minimaal vragen is kennis en kunde van werktuigbouwkundige installaties, ervaring in de installatietechniek en uiteraard computervaardigheden. Je kunt dus gerust solliciteren op deze functie als je momenteel werkt als servicemonteur, werkvoorbereider, projectbegeleider, Engineer, etc. Verder vragen we de volgende punten:

  • Woonachtig in de regio van Deventer;
  • Klant- en oplossingsgericht;
  • Communicatief en sociaal vaardig.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €3.700,- tot €4.700,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen conform cao M&T;
  • Een positieve en inclusieve werkomgeving waarin jouw behoeften centraal staan;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in