+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Reachtruckchauffeur, Wasco Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,31 p/u

Vacature in het kort

In deze functie als reachtruckchauffeur bij Wasco in Deventer ga je aan de slag in een nieuw magazijn. Je rijdt met de reachtruck door het magazijn en zorgt dat alles op de juiste plek komt. Je werkt met leuke collega's en er is veel kans om door te groeien. Je werkt in ploegen, dus soms ook 's avonds of 's nachts. Plus, je maakt kans op een bonus als je vrienden aandraagt. Klinkt goed, toch? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Van links naar rechts, van boven naar beneden. Als reachtruckchauffeur cross jij door het magazijn van Wasco in Deventer. Lekker knallen en heel veel werkplezier met de tofste collega's en een salaris oplopend tot wel € 17,53. Deze kans laat je toch niet liggen? Lees snel verder en solliciteer direct!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris van € 14,31 per uur vanaf 21!
  • Een baan voor langere tijd
  • Aan het werk in de ploegen
  • Doorgroeimogelijkheden!
  • Met toeslagen €17,53 verdienen!
  • De tofste collega’s #werkplezier
Wie ben jij

Jij bent niet bang voor hoogtes en houdt ervan om flink door te pakken. Daarnaast:

  • Heb je eigen vervoer hebt om naar Wasco te komen
  • Heb je een geldig certificaat én natuurlijk wat ervaring!
Wat ga je doen

Jij als reachtruckchauffeur gaat er voor zorgen dat de binnenkomende artikelen de juiste plaats in het magazijn krijgen. Dit doe je in stellingen die 11 meter hoog zijn, dus als avonturier kijk je tijdens het werk het hele magazijn door. Van boven naar beneden, van links naar rechts. Jij bent constant in de weer. In de rustige periodes help je daarnaast je collega’s op een andere plek in het magazijn, maar in de drukke periodes kun je pieken! (letterlijk). Als reachtruckchauffeur werk je van maandag tot en met vrijdag in de ploegen. De ochtend van 06:00 tot 15:00, de middag van 15:00 tot 00:00 en de nacht van 21:00 tot 06:00.

Waar ga je werken

Als reachtruckchauffeur kom je te werken in het nieuwste magazijn van Wasco in Deventer. In dit magazijn maak je gebruik van de nieuwste en slimste snufjes. Wasco is een grote leverancier in de installatiebranche, grote kans dat er wel iets van Wasco in je huis staat. Kraantjes, boilers, airco’s en nog veel meer. Binnen wasco staat de familiesfeer hoog en is er ruimte voor een grapje met je collega’s. Voor langere tijd blijven? Check! Wasco staat over voor een overname en er zijn bakken met doorgroeimogelijkheden. Zin om samen te werken met je vrienden? Geen probleem! Draag ze aan en je krijgt een bonus van €250. Lekker cashen dus als reachtruckchauffeur!

Sollicitatie

Dit moet jouw hart als reachtruckchauffeur toch wel sneller laten kloppen?! Solliciteer daarom direct en je kunt volgende week jezelf al door de metershoge stellingen zien bewegen. Via de bevestiging in de mail plan je trouwens alvast een bel afspraak met ons in. Super handig, toch? Toch nog vragen? Bel ons gerust via het nummer hieronder. Ik spreek je snel! :)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in