+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Servicemonteur W Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Servicemonteur zorg je voor het onderhoud en de reparatie van technische installaties bij vaste klanten dichtbij ons. Je werkt nauw samen met klanten en bouwt een sterke band op. Je krijgt een goed salaris en een kans op een vast contract. Plus, voor medewerkers kinderen is er een speciaal fonds voor hun opleiding. Je komt in een team met een fijne sfeer en veel ruimte voor eigen inbreng. Ook is er de mogelijkheid om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van werktuigbouwkundige en/of koel-elektrotechnische installaties bij een select aantal vaste klanten. Deze klanten bevinden zich allemaal binnen een uur reisafstand van onze vestiging. Je volgt strikt de voorgeschreven procedures en checklists. Daarnaast ben je beschikbaar voor storingsdiensten en signaleer je eventuele extra werkzaamheden. Incidenteel kan het voorkomen dat je leiding geeft aan één of twee monteurs.
Als Servicemonteur heb je een directe band met onze klanten. Je begrijpt je verantwoordelijkheden, luistert naar de behoeften van de klant en streeft naar een optimale samenwerking. Omdat je werkt voor onze afdeling Technisch Beheer, werk je voornamelijk met vaste klanten en installaties. Hierdoor bouw je een sterke werkrelatie op met dezelfde klanten, wat de samenwerking ten goede komt.

Wat biedt het bedrijf?
  • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen (en 13 ADV dagen als je direct in dienst treedt);
  • Een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband;
  • Voor de kinderen van medewerkers is er een scholingsfonds. Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor het financieren van de MBO, HBO of WO opleiding;
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!
  • Je komt terecht in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen.
Ben jij de kandidaat?
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt minimaal een afgeronde studie op MBO 3 niveau richting de installatietechniek of werktuigbouwkunde;
  • Je bent communicatief vaardig, weet je prioriteiten te stellen en bent niet bang jouw mening te geven. Jouw adviezen worden op prijs gesteld!
Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Stan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 0622414634. 



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote naam binnen de installatietechniek met meerdere vestigingen in Nederland. Er werken in Deventer circa 130 collega’s. Daarnaast is deze locatie onderverdeeld in 5 specialismes namelijk technisch beheer, zwembaden, klimaat, elektra en brandbeveiliging. Zo zijn ze nog steeds een familiebedrijf en voelen zij zich verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generatie. Om de wereld beter achter te laten, zijn zij maatschappelijk betrokken en worden er maatregelen genomen om het milieu te ontlasten. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van collega’s. Zij stimuleren daarom (bij)scholing en doorgroei en beschikken over een eigen Academie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in