+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Projecten Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.990 - € 4.850 p/m

Vacature in het kort

Dit is je kans om te groeien in de bouw! Als aankomend uitvoerder werk je samen met de hoofduitvoerder aan verschillende projecten. Je leert veel, want je doet van alles: van het aansturen van mensen op de bouwplaats tot het zorgen dat alles goed loopt. Je helpt ook met papierwerk en kijkt of het werk goed gebeurt. Het is een afwisselende baan waarin je veel leert en jezelf kunt ontwikkelen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Meewerkende voormannen en assistent uitvoerders, wie een stap omhoog willen maken, dit is de kans! Als aankomend uitvoerder ben je samen met de hoofduitvoerder verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijk. De diversiteit spat er vanaf, waarbij regionale projecten centraal staan. Of het nou gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, deze toonaangevende aannemer zet je graag in je eigen kracht. Je wordt als het ware klaargestoomd voor de echte uitvoerders functie, gepaard met jou kennis als voorman, draag je een bepaalde verantwoordelijkheid. Je stuurt de juiste mensen aan op de bouwplaats en bent het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de begeleiding van de uitvoering. Ook het coördineren van werkzaamheden van onderaannemers, het verwerken van administratie en de controle van voortgang en kwaliteit. Veelzijdige functie, waarbij je volop in de ontwikkeling bent.



Gevraagd

Jij vindt net als wij een tevreden klant belangrijker dan een beetje extra marge. En nog belangrijker, werkgeluk staat bij jou ook bovenaan. Je hebt de nodige ervaring om overzicht te houden, de juiste beslissingen te maken en de samenwerking in het team te stimuleren.

Waar maak je ons verder blij mee?

  • MBO/HBO bouwkundig denk/werk niveau
  • Doorgroei vanuit het vakmanschap
  • Leergierig, gedreven en enthousiast
  • Communicatieve vaardigheden
  • Enkele jaren ervaring als timmerman, meewerkend voorman en/of assistent uitvoerder


Aanbod

We kunnen je hier wel vertellen wat we allemaal doen om jou gelukkig te houden in je werk. Maar we weten nog helemaal niet waar je gelukkig van wordt! Daarom is onze eerste vraag: Wanneer werk jij met veel plezier als Junior Uitvoerder Maatwerk? Jij schetst het plaatje en wij gaan het regelen.

Daarnaast bieden we het volgende:

  • Een uitstekend salaris tussen de €3.990 en €4.850 o.b.v. kennis en ervaring
  • 40 vrije dagen op jaar basis
  • Voorwaarden volgens de bouw UTA CAO
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en mobiel
  • Flexibele baan met enorm veel diversiteit
  • Kansen om door te groeien


Bedrijfsomschrijving

Bij deze middelgrote aannemer in Deventer staat bekend als een hoog aangeschreven organisatie binnen de bouwwereld. Het werkgebied is regio Deventer en daar zijn ook een groot deel van de klanten te vinden. Dit zorgt ervoor dat de reisafstanden kort zijn, een trouw netwerk er is en dat werknemers tevreden zijn. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op samenwerken en dit is ook terug te zien in de mentaliteit van de werknemers. Het wordt namelijk gestimuleerd om collega's te helpen tot dat het werk af is en dit leidt tot een prettige werksfeer. Aan het einde van de dag is ook iedereen op tijd thuis. Spreekt deze vacature je aan, solliciteer dan direct en dan breng ik je in contact met deze leuke werkgever in de regio Deventer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in