+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Revit Modelleur Werkvoorbereider Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.950 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je aan diverse projecten vanaf het begin tot de oplevering. Je bent belangrijk voor het team en werkt veel samen. We waarderen kwaliteit en zorgen dat je je creativiteit kwijt kunt. Je gebruikt je kennis van Revit voor het ontwerpen en aanpassen van gebouwen. Er is ruimte om te groeien, bijvoorbeeld in installatietechniek. Ons team is hecht en de sfeer is gezellig. Je komt te werken in een omgeving waar elke dag anders is. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Het creatieve brein achter de complexe fysieke gebouwen. Het programma Revit kan jij in principe dromen. Vanaf het schetsontwerp al betrokken zijn bij verschillende projecten, of het nou gaat om nieuwbouwprojecten in de utiliteit en luxe woningen of een transformatie van een kantoorgebouw naar appartementen. De diversiteit bij deze gemoedelijke opdrachtgever spat er vanaf. Regionale projecten staan centraal en geen dag is het zelfde, maar de structuur blijft altijd zichtbaar. Het mooie bij deze organisatie is dat je vanaf moment één al betrokken bent en dit blijft tot de uiteindelijke oplevering. De projecten zijn hen uithangboord, dus kwaliteit staat daarom ook hoog in het vaandel. In deze functie ben je voornamelijk aan het engineren van bouwkundige tekeningen en wellicht installatietechnisch mocht je deze ambitie hebben. Ook heb je nauw contact met mede collega's, wie op een steenworp afstand ook aan het werk zijn. Korte lijnen en een informele gezellige sfeer, dat is wat er heerst.



Gevraagd

Deze opdrachtgever uit Deventer is opzoek naar een medior/senior in de bouwwereld, daarnaast wordt er een work hard, play hard sfeer gehanteerd. Samen hard werken, maar net zo hard vrijdag middag een borrel doen, om de succesvolle week af te sluiten. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een dolletje en staat bij iedereen de deur open, waardoor er geen verschillen zijn.



Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.950 &amp€4.950 o.b.v. kennis, ervaring en fulltime dienstverband.
  • 15 ADV dagen uitgekeerd in geld én 25 vakantiedagen.
  • BPF Bouw Pensioen
  • Genoeg doorgroeimogelijkheden en een flexibel dienstverband.


Bedrijfsomschrijving

Deze toonaangevende aannemer in Deventer, focust zich op regionale projecten, omdat de werknemers centraal staan. Er moet een goede balans zijn en door middel van regionale projecten zijn zij van mening, dit te waarborgen. Door aankomende mooie projecten kunnen ze een helpende hand gebruiken in de engineer kamer. Een kop koffie is altijd een optie, om te kijken of beide ingevingen over de bouw overeenkomen. Daarnaast heerst er een informele sfeer en is iedereen welkom. Mocht je meer willen weten en/of geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op. Tot gauw!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in