+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent NT2 Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.862 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als NT2-docent geef je les aan leerlingen die nog niet zo lang in Nederland zijn. Je helpt hen de taal en gewoontes te leren. Je werkt met veel verschillende niveaus en nationaliteiten. Je maakt je les speciaal voor elke groep. Bij ons krijg je een goed salaris en extra geld in de vakantie. Ook helpen we je met je ontwikkeling door trainingen. Je hebt persoonlijk contact met ons team. Dit werk is heel dankbaar en geeft veel voldoening. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als NT2-docent ben jij gepassioneerd over het bieden van maatwerk, waarbij je met diverse niveaus in een klas werkt, vaak met leerlingen tussen de 12 en 19 jaar, afkomstig uit Eritrea, Syrië, Oekraïne en andere landen. Je voelt je prettig in een omgeving waar de meeste leerlingen vanaf nul beginnen in zowel de Nederlandse taal als de maatschappij. Creativiteit is een essentieel aspect van je lesgeven, aangezien je de lesinhoud naadloos afstemt op het niveau van de leerlingen.

ISK, of Internationale Schakelklas, is bedoeld voor leerlingen die korter dan twee jaar in Nederland verblijven na emigratie. Deze leerlingen op maat gemaakte programma's om snel de Nederlandse taal en gewoontes te leren. Na anderhalf á twee jaar streven de meeste ISK-leerlingen ernaar om door te stromen naar regulier Nederlands voortgezet onderwijs, terwijl anderen op hun 16e vaak een MBO beroepsopleiding volgen of hun schoolopleiding voortzetten bij het VAVO.

Je flexibiliteit en praktische instelling stellen je in staat om effectief om te gaan met de diversiteit in leerlingen en niveaus binnen de klas als NT2-docent. Het geven van visueel en beeldend onderwijs is iets waar je plezier in hebt. Bovendien beschik je over sterke pedagogische vaardigheden, waarmee je als NT2-docent een veilige basis creëert en de leerlingen met een rugzakje op een ondersteunende manier begeleidt.

Dit kun jij van Maandag® verwachten:

  • Salarisrange: LB/LC schaal, min. € 3302,00 max. € 5862,00 bruto per maand o.b.v. volledige werkweek 40 uur;
  • Een 13e maand, pensioenopbouw, doorbetaling tijdens schoolvakanties en 8,33% vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • Mogelijkheden tot verder ontwikkelen binnen onze Maandag® Academy waar jij vakinhoudelijke + management trainingen en cursussen in-house kunt volgen;
  • Persoonlijk contact en loopbaan begeleiding vanuit mij en de Accountmanager; of gewoon om even je hart te luchten na een goede of uitdagende dag.

Is je interesse gewekt? Reageer dan vóór 10 mei op deze vacature of bel voor meer informatie: 06 83 49 83 07.


Functie eisen

Als NT2 docent ben jij pro-actief, communicatief vaardig, flexibel ingesteld en sterk in het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Verder beschik jij over het volgende:

  • Een PABO of 2e graads lesbevoegdheid;
  • Minimaal 3 jaar onderwijs (stage) ervaring;
  • Beschikbaarheid van minimaal 16 uur;
  • Pedagogisch en didactisch sterk in je schoenen staan.
Over het bedrijf

Je bent gelijk onderdeel van het team, iedereen kan én wil elkaar te allen tijde helpen en/of ondersteunen, zowel leerling als docent, en je hebt echt het idee dat je het samen doet. Je krijgt ontzettend veel terug van leerlingen en het is fijn om met een dankbare en gemotiveerde doelgroep te werken. Daar wil jij toch ook onderdeel van worden?


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent NT2 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in