+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

BIM-coördinator Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als BIM-coördinator speel je een belangrijke rol in het opzetten van protocollen en standaarden. Je zorgt ervoor dat alle informatie van verschillende partijen samenkomt in een duidelijk 3D-model. Dit doe je door te overleggen en samen te werken met collega's, leveranciers en aannemers. Je bent het aanspreekpunt voor alles wat met BIM te maken heeft en zorgt dat het werk goed verloopt. Je werk is essentieel voor een goed lopend bouwproject. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij stelt alle protocollen en standaarden op, je richt de juiste templates in met de juiste parameters en controleert de bruikbaarheid van de aangeleverde aspectmodellen voor het BIM-model, hierdoor voorkom jij eventuele clashes. Als BIM-coördinator zorg jij ervoor dat alle relevante informatie vanuit de verschillende invalshoeken/softwarepakketten wordt gebundeld en uiteindelijk resulteert in een 3D-model dat overzicht geeft van alle elementen en specificaties.

Je schakelt veel met alle betrokken partijen want jij bent de procesbeheerder van alles dat te maken heeft met BIM. Je adviseert en informeert betrokken collega’s leveranciers, aannemers en andere partijen over de werkwijze. Je bent het visitekaartje van BIM binnen de organisatie en legt direct verantwoording af aan de BIM-regisseur, bedrijfsleider of directie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in