+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Monteur autowerkplaats inrichtingen Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,50 - € 18,50 p/u

Vacature in het kort

Kom werken als monteur autowerkplaats inrichtingen en til je technische vaardigheden naar een hoger niveau. Je gaat aan de slag met het opbouwen van hefbruggen en andere apparatuur in auto- en vrachtwagen garages door heel Nederland. Je krijgt een extra lang weekend, want je werkt 4 dagen en hebt 3 dagen vrij. Ook is er de mogelijkheid om 5 dagen te werken. Je komt in een gezellig team waar iedereen van aanpakken weet en er samen voor gaat. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Monteur autowerkplaats inrichtingen in Deventer, 

Grijp nu je kans om je technische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen bij een werkplaats equipment leverancier in Deventer. Het is een vak binnen de automotive sector, vooral gericht op het sleutelen en minder op automatisering. Geniet van het privilege van een driedaags weekend door in vier dagen 40 uur te werken.

  • 4 dagen werken – 3 dagen weekend;
  • vijf dagen werken mag natuurlijk ook ;
  • geen vaste werkplek, je werkt in heel Nederland;
Het Werk

Bij dit professionele bedrijf sta je als monteur aan de basis van kwaliteitswerkplaatsen. Je gaat aan de slag met het opbouwen van hefbruggen, banden balanceer machines en uitlijnapparatuur. Daarbij draag je zorg voor het plaatsen en monteren van deze essentiële apparatuur in auto- en vrachtwagen garages door heel Nederland. De machines en apparatuur worden door eigen mensen en eigen vrachtwagens vervoert naar het project van die dag. Naast de monteursfunctie is iemand met belangstelling voor de combinatie van Chauffeur en Monteur van harte welkom.

Je dag start vroeg en het uiteindelijke resultaat en de waardering van tevreden klanten is dit meer dan waard. En bijkomend voordeel is dat je een extra dag weekend mag vieren! 


De Beloning

We belonen jouw harde werk en toewijding met een aantrekkelijk bruto uurloon tussen €14,50 en €18,50, afhankelijk van je kennis en ervaring. Op maandbasis komt dit neer op een bruto salaris tussen €2500 en €3200. Wij houden ons aan de CAO Kleinmetaal, waardoor je verzekerd bent van goede arbeidsvoorwaarden.


De Sfeer

Binnen Wolf Tools hangt er een gemoedelijke sfeer en iedereen wil graag hard werken en houden ook van een geintje en een goed gesprek. Je komt terecht in een klein en persoonlijk team van gedreven professionals die elkaar ondersteunen en voor elkaar klaar staan. We zoeken een teamspeler met een "niet lullen maar poetsen" mentaliteit, die past bij onze oosterse mentaliteit.

De vrijdag wordt doorgaans besteed aan serviceverlening. Als monteur heb je de kans om niet alleen de apparatuur te installeren, maar ook te onderhouden en keuren. Daarbij ben je het gezicht van het bedrijf bij de klant.


Jouw Profiel

Als jij deze man of vrouw bent:

  • Passie voor automotive.
  • In het bezit van B rijbewijs.
  • Twee rechterhanden, die best smerig mogen worden.
  • Praktisch en in oplossingen denken.
  • je kunt of gaat een heftruck leren besturen.
  • Woont in het oosten van het land.

ZZP’ers zijn ook welkom om te reageren, zolang je bereid bent om in bedrijfskleding te werken.


Over ons

Deze werkplaatsequipment leverancier is uitgegroeid tot de top van Nederland en heeft zich gespecialiseerd in werkplaats apparatuur voor auto,- en vrachtwagen garages. Met een team van 8 collega’s leveren we topkwaliteit en service in heel Nederland.


Word jij onze collega?

Binnen deze wereld van mensen die houden van automotive, beseffen ze zich dat het vinden van nieuwe collega’s een vak apart is. Daarom hebben zij ons gevraagd om dat proces voor hun op poten te zetten.


Zoek jij flexibiliteit of vast? 

Mocht er een mooie match ontstaan tussen jou en hen, dan gaan we kijken wat jouw wensen zijn qua dienstverband, zoek jij flexibiliteit of wil je vast? Gedetacheerd of direct in dienst, daar komen we altijd uit met elkaar.  Het doel is de klik!


Reageer nu!

via de knop of via Whatsapp.

We kijken uit naar je reactie en gaan graag met je in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in