+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Chemisch Analist Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Balans

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van chemische analyses met een focus op milieu, landbouw en voeding. Als Chemisch Analist speel je een cruciale rol in het team door het uitvoeren van instrumentele analyses, zoals HPLC, LC-MS en ionenchromatografie. Naast het analyseren van samples op PFAS en PAK, draag je bij aan onderhoud, het oplossen van storingen en denk je mee over verbeteringen in de bedrijfsprocessen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je een bijdrage leveren aan de samenleving? Ben jij een chemisch analist in hart en nieren? EN wil je graag aan het werk met instrumentele analyses? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever, gespecialiseerd in de chemische analyses gericht op milieu, landbouw en voeding is op zoek naar een Chemisch Analist die het team gaat versterken.

In deze functie zal je voornamelijk samples gaan analyseren op PFAS en PAK, door middel van HPLC, LC-MS en ionenchromatografie. Daarnaast valt ook een deel onderhoud, oplossen van storingen binnen het takenpakket en om het af te maken wordt er van je verwacht dat je mee denkt in de bedrijfsprocessen!

Om in aanmerking te komen voor deze functie, beschik je over:

  • Een afgeronde mlo 4 opleiding in de richting van chemie, voorkeur voor analytische chemie;
  • Affiniteit met instrumentele analyses, zoals HPLC en LC-MS;
  • Een praktische en flexibele instelling;
  • Goede communicatieve eigenschappen.

Wil jij werken als chemisch analist met enthousiast team in een groeiende organisatie met een platte bedrijfscultuur, klik dan op ''solliciteren''

Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Senta Tanke op telefoonnummer 088-8900836 of per e-mail . Ik sta je graag te woord!

Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in