+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Constructiebankwerker - lasser Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Triangle intérim

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.310 - € 2.700 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Wil je fulltime aan de slag als constructiebankwerker / allround lasser? Wij zoeken iemand voor verschillende projecten, van groot tot klein, met veel afwisseling. Je gaat werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking en recycling. Je maakt deel uit van het hele proces, van tekening tot eindproduct. We bieden een goed salaris, projecten die bij je passen en kansen om door te groeien. Ook zijn er mogelijkheden voor opleidingen en een auto van de zaak. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jijfulltime aan de slag als constructiebankwerker / allround lasser?Voor veel verschillende projecten inDeventerzijn wij op zoek naar jou! De projecten verschillen vangrootschalige las projectentot kleineonderhoudswerkzaamheden.Veel afwisseling dus!
Functieomschrijving
Het desbetreffende bedrijf is een dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met een goede naam en expertise in de recycling- grondverzet branche. Voor hun klanten bouwen, onderhouden en installeren zij grote constructies op gebied van recycling. Haar expertise in grondverzet machines betreft het constructief aanpassen van de machine naar wens van de klant. Doordat wij zelf de engineering verzorgen volgen wij het gehele proces van tekentafel tot oplevering bij de klant. Hiermee ontzorgen wij de klanten en geeft het ons de flexibiliteit om snel maatwerk te leveren.

Enkele taken en verantwoordelijkheden waar je je mee bezig gaat houden zijn:

  1. Lezen van technische tekeningen: Het interpreteren en begrijpen van technische tekeningen, blauwdrukken en specificaties om de juiste metaalbewerkingstechnieken toe te passen.

  2. Metaalbewerking: Het bewerken van metaal door middel van zagen, snijden, boren, lassen, buigen, slijpen, frezen en andere bewerkingstechnieken om onderdelen te produceren die voldoen aan de vereiste specificaties.

  3. Assembleren van onderdelen: Het monteren en samenstellen van de vervaardigde metalen onderdelen tot een volledige constructie volgens de gegeven instructies.

  4. Kwaliteitscontrole: Het controleren van de geproduceerde onderdelen op maatvoering, nauwkeurigheid en kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen en specificaties.

  5. Gebruik van machines en gereedschappen: Het bedienen van diverse machines en gereedschappen, zoals draaibanken, freesmachines, lasapparatuur en andere specifieke apparaten voor metaalbewerking.

  6. Veiligheid en voorschriften: Het naleven van veiligheidsvoorschriften en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBMs) om de veiligheid op de werkplek te waarborgen.

  7. Samenwerking: Vaak werken constructiebankmedewerkers in teamverband en moeten ze effectief communiceren en samenwerken met collegas en leidinggevenden om productiedoelen te behalen.

Zie jij jezelf al met ons werken aan de gaafste projecten? Solliciteer dan direct!
Maar wat bieden we?
  • Salaris tussen de€ 2.310,- en € 2.700,-o.b.v. 40 uur;
  • Projecten die aansluiten op jouw wensen;
  • Veel doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende functies;
  • Meerdere opleidingsmogelijkheden zoals VCA;
  • Goede arbeidsvoorwaarden; opleidingen, pensioenrechten en auto van de zaak;
  • 25 vakantiedagen en atv/adv- dagen conform CAO.
Wat vragen we?
  • Afgeronde technische mbo-opleiding metaal;
  • Ervaring met MIG/MAG lassen;
  • Kennis en vaardigheden op gebied van plaatbewerking;
  • Bereidheid tot het volgen van eventuele cursussen op onze kosten!
Het Sollicitatieproces
  1. Je solliciteert op de vacature
    Je vult je gegevens in en stuurt je cv en motivatiebrief naar ons op.
  2. Wij bellen je zo spoedig mogelijk na
    Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.
  3. Het kennismakingsgesprek
    Met een bak koffie of thee gaan we in gesprek over de vacature, je kunt ons alles vragen en we luisteren naar jouw wensen wat betreft de vacature.
  4. De start
    Na het kennismakingsgesprek nemen we je sollicitatie nog een keer door en hoor je wanneer je kan starten! Je kunt er vaak zelf voor kiezen of je eerst even wilt meelopen of dat je direct aan de slag wilt.
  5. Blijkt het toch niet helemaal te passen?
    Dan kijken we samen verder naar een betere match! Wij hebben honderden vacatures openstaan. Keuze genoeg dus!
Enthousiast geworden?
Kom gezellig langs voor een kop koffie op onze vestiging in Deventer. Liever online contact? Stuur mij gerust een whatsapp bericht of bel naar 0570-767010, of e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in