+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

PHP developer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan als PHP developer in de financiële sector? Onze partner is een bedrijf dat voorop loopt in de branche door moderne technologie te gebruiken. Ze willen de manier waarop mensen hun geldzaken regelen verbeteren. Samen maken jullie innovatieve oplossingen. Het bedrijf biedt een mooi salaris, een bonus, een laptop van de zaak, vergoeding van je reiskosten, en een pensioenregeling. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een PHP developer die graag in de financiële sector aan de slag gaat en die van verantwoordelijkheid houd? Lees dan verder!
Bedrijfsprofiel

Onze partner is een dynamische financiële dienstverlening met meerdere dochterondernemingen, die gedreven wordt door de kracht van moderne technologie. Ze hebben één belangrijk doel voor ogen: het creëren van een naadloze en efficiënte ervaring voor consumenten, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en andere aanbieders van financiële producten bij het beheren van hun geldzaken.

Met behulp van state-of-the-art technologieën blijft onze partner vooroplopen in de branche. Ze hebben een product ontwikkeld dat via een nauwe samenwerking met hun klanten elke stap in de klantreis, vanaf de eerste afspraak tot aan het beheer optimaliseert. Dit wordt mogelijk gemaakt door hun indrukwekkende CRM-platform, dat binnen een tijdsbestek van slechts 5 jaar heeft bijgedragen aan hun uitgroei tot marktleider in hun vakgebied.

Met vestigingen in Goes, Deventer en Hoorn, telt onze partner in totaal 100 medewerkers. Hun team bestaat onder andere uit 10 getalenteerde ontwikkelaars en 2 gedreven product owners. Samen werken ze onvermoeibaar aan het leveren van innovatieve oplossingen en het bieden van kwalitatieve service aan hun klanten.

Met deze sterke combinatie van geavanceerde technologie, een klantgerichte aanpak en een toegewijd team, streeft onze partner ernaar om de financiële wereld te transformeren en de weg te wijzen naar een moeiteloze en geoptimaliseerde geldbeheerervaring voor iedereen.

Functie omschrijving

Bij onze partner werk je in een team van 10 gemotiveerde professionals die voortdurend bezig zijn met het verbeteren van hun product. Samenwerking staat hoog in het vaandel: als je vastloopt, krijg je alle ondersteuning van je team om tot de beste oplossing te komen.

Voor deze functie wordt er een developer gezocht die er voor open staat om andere developers aan te sturen en een steentje wil bijdrage aan de ontwikkeling van junioren en medioren!

  • Je werkt in het scrumteam mee aan de ontwikkeling van het product en diverse andere oplossingen
  • Je denkt mee over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten
  • Je hebt affiniteit met product owning / DevOps
  • Object georiënteerd programmeren
  • Het delen van kennis met je collega’s en daarbij ondersteunend zijn aan de ontwikkeling van andere
Functie eisen
  • Je hebt altijd nauw in contact gestaan met junioren binnen een development team
  • Je woont in de buurt in buurt van Deventer en vind het leuk om naar de klanten toe te gaan!
  • Je bent analytisch en denkt in oplossingen
  • Uitstekende kennis van PHP Laravel, Javascript, JQuery, CI/CD, TDD en DDD
Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot €5500 euro o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je ervaring. Verder hebben zij een bonusstructuur, laptop van de zaak, worden je reiskosten vergoed, pensioenregeling en heb je 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar +31 (0)6 30 71 65 77

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in