+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior C# .NET Developer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StarApple

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Bonusregeling, Laptop

Vacature in het kort

Voor een vooraanstaande partner van Starapple zoeken we een gedreven C# .NET ontwikkelaar. Deze unieke kans biedt je de mogelijkheid om deel uit te maken van een hecht team binnen een organisatie met een sterke familiecultuur. Je zult werken aan de doorontwikkeling van een cruciale interne applicatie die zich richt op veiligheid, gastvrijheid en toegangssystemen, met een focus op cloudtechnologieën. Geniet van flexibele werktijden, de optie voor thuiswerken en een bonusregeling. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gewaardeerder partner van Starapple ben ik op zoek naar een C# .NET ontwikkelaar in de buurt van Deventer. Deze partij is in 1972 begonnen en is gespecialiseerd in systemen voor electronische labaratoria waarbij ze toegangscontrole systemen ontwikkelen. Deze partij werkt voor verschillende overheidsinstanties zoals politie en ambulance, ziekenhuizen, ministeries en meer, om de gesprekken op te nemen en goed door te zetten. Deze organisatie is 4 jaar geleden overgenomen door een andere organisatie maar in de structuur zal niets meer veranderen omdat alle veranderingen doorgevoerd zijn.

Er werkt momenteel ongeveer 40 man en het team moet uitgebreid worden met 2 man, in de toekomst misschien meer. Een hechte groep mensen die los staan van het moeder bedrijf of de andere bedrijven die zijn overgenomen. Zo wordt er gekenmerkt dat het een familie cultuur heeft en dit ook wilt uitdragen. Zo zijn de eigenaren broers van elkaar en de vader van hen heeft het bedrijf opgericht.


Functie

Als ontwikkelaar zal je in een team terechtkomen die zich bezig gaat houden met het doorontwikkelen van een interne applicatie. De applicatie is van een andere organisatie die is overgenomen omdat het beter en goedkoper kan. Dit werd namelijk eerst door een externe partij opgebouwd.

Het project waar je je op zal focussen is bezig met de veiligheid, gastvrijheid, wetgeving en toegangssystemen. Dit project wordt voor veel bedrijven gemaakt om processen te versnellen. Je zal voornamelijk in C# .NET werken waarbij SQL en HTML ook belangrijk zijn. Veel wordt gedaan in de cloud, om de systemen te binden met elkaar en de processen te versnellen. Denk hierbij dan aan Azure en ASP.NETCore. Alles wordt gedaan volgens Scrum en de projecten kunnen uiteenlopen van inlogsystemen tot wetgevingsparagraven.


Eisen

- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Een afgeronde HBO is vereist
- C#, .NET, SQL zijn vereist
- Typescript, Azure Devops zijn een pré
- Interesse in Cloud Services en IOT zijn nice to have


Aanbod

- Salaris van €3.000,- tot €4.500,- o.b.v. 40 uur per week
- Werkweek van 32, 38 of 40 uur
- 25 vakantiedagen
- 8% Vakantietoeslag
- Mogelijkheid tot thuiswerken (40%)
- flexibele werktijden
- Mobiel van de zaak
- Laptop van de zaak
- Mogelijke bonusregeling (inzet / prestatie)

Lijkt dit een opdracht voor jou? Neem dan contact via 088 321 8152 of stuur je CV naar

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in