+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vakantiewerk Huismeester Dimence Groep Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk

Vacature in het kort

Zoek je leuk vakantiewerk waar je technisch bezig kunt zijn en met mensen kunt praten? Wij zoeken twee vakantiekrachten voor de zomer in Deventer en Zwolle. Je helpt alles goed te laten werken, zoals de printer en het koffieautomaat. Je leert eerst alles en werkt daarna zelfstandig, met hulp van collega's. Dit is je kans om iets nieuws te leren en mensen te helpen. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Vakantiewerk Huismeester Dimence Groep

Ben je op zoek naar vakantiewerk waarbij je jouw technisch inzicht en communicatieve vaardigheden kan inzetten? Dan hebben wij een leuke klus voor jou!

Voor onze locaties in Deventer en Zwolle we op zoek naar een twee vakantiekrachten die het serviceteam huismeesters wil komen versterken in de periode juli en augustus.

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht huismeester bied je goede ondersteuning aan het primaire proces van onze organisatie. Alles moet werken: van de printer en de verlichting tot het koffieautomaat. Je lost storingen op, verzamelt zwerfvuil en vervangt kapotte lampen. Je bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor cliënten en medewerkers.

Het gaat om vakantiewerk in de periode van juli tot en met september waarbij je 3 a 4 dagen per week werkt. Je wordt de eerste twee a drie weken ingewerkt door de huismeester, waarna je vervolgens alleen op locatie werkt. Collega huismeesters uit de omgeving kunnen je deze periode ten alle tijden raadplegen.

Ben jij onze nieuwe vakantiekracht?
Wij zijn op zoek naar een vakantiekracht, die het leuk vindt om te zorgen dat alles op rolletjes loopt zodat medewerkers en cliënten gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Verder:

  • Heb je oog voor (eenvoudige) techniek.
  • Ben je prettig in de omgang en kun je goed communiceren.
  • Kun je zelfstandig werken en ben je nauwkeurig.

Wij hebben veel te bieden!
We bieden je een veelzijdige vakantiebaan voor 3 a 4 dagen per week in Deventer of Zwolle. Jouw uurloon hangt af van jouw leeftijd. De werktijden zijn 08:00 – 16:30 uur.

Meer informatie?
Voor vragen over het vakantiewerk kun je contact opnemen met Daan van den Bosch op 06-53387950 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in