+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Didam.

Taxichauffeurs Leerlingenvervoer Didam en omgeving Didam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Witteveen mobiliteitsgroep

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • 24 - 32 uur
 • Junior
 • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

 • Vast contract
 • 14,28 - € 16,39 p/u
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Word taxichauffeur bij Witteveen Mobiliteitsgroep! Kom werken bij het leukste taxibedrijf van Nederland!

Voor regio Didam zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die graag taxichauffeur zouden willen worden binnen het leerlingenvervoer!

Leerlingenvervoer

Elke dag vervoeren onze taxichauffeurs duizenden kinderen van- en naar het speciaal onderwijs. Dit doen zij altijd met veel plezier! Mede door de groei van Witteveen en het speciaal onderwijs, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met taxichauffeurs binnen het leerlingenvervoer zouden willen versterken. De uiteindelijke werktijd wordt bepaald door de route die je gaat rijden. Je krijgt van ons een voertuig aan huis, waardoor je altijd een taxi ter beschikking hebt.

Werktijden

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag en vallen meestal tussen 07.00 en 09.00 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur. Het is een ideale functie om te combineren met een andere baan, hobby's of andere vrijetijdsbestedingen. Een beschikbaarheid van vijf dagen is echter niet verplicht. Het is mogelijk om 3 of 4 dagen per week te werken. De exacte gewerkte aantal uren en de start- en eindtijd worden bepaald door de route die je gaat rijden. Uiteraard kan jij hierin jouw voorkeur aangeven!

Wij hebben jou veel te bieden

Bij Witteveen Mobiliteitsgroep verdien je een goed salaris op basis van ervaringsjaren (€14,28-€16,39) en krijg je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantiegeld en 23 verlofdagen o.b.v. een 40-uur werkweek). Je salaris wordt elk jaar naar functioneren aangepast. Verder investeren wij graag in onze medewerkers met opleidingen en cursussen en hebben we een volledige online bedrijfsschool. Ook dragen wij zorg voor een goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. We bieden een tijdelijk contract, met de mogelijkheid, bij goed functioneren, een vast contract.

Wat breng je mee?

 • Woonachtig in de omgeving;
 • Affiniteit met de doelgroep;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Een klantvriendelijke en representatieve uitstraling;

Voor wie ga je werken?

Witteveen Mobiliteitsgroep is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Kernwaarden die wij belangrijk vinden zijn gezamenlijk, plezier, gepassioneerd en grensverleggend. Met een innovatieve en ondernemende aanpak creëren we oplossingen voor mobiliteit.

Ben je enthousiast, maar heb je nog wat vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons via (0514) 561233 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in