+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Didam.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerker Didam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 17 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u

Vacature in het kort

Hou je van een schone plek en werk je graag in een team dat eerlijk en behulpzaam is? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat schoonmaken in een kantoor. Je zorgt dat alles netjes is en goed schoon wordt gemaakt. Je werkt van maandag tot vrijdag, elke dag in de ochtend. Je krijgt een deel van de dag vrij. Je salaris is goed en je krijgt het elke week op dezelfde dag. Je werkt met fijne collega's en gebruikt goede schoonmaakspullen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij net als wij dol op een blinkend schone omgeving? Voel jij je thuis in een team waar eerlijkheid en oprechte service op één staan? Word dan onze nieuwe schoonmaakmedewerker bij een overheidskantoor in Didam! Als belangrijke schakel in onze organisatie heb jij de verantwoordelijkheid om de hygiëne in het kantoor optimaal te houden en te zorgen voor een uitstekende presentatie van ons pand. In jouw nieuwe functie als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: - Uitvoeren van verschillende schoonmaakwerkzaamheden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, en sanitair reinigen; - Het creëren en onderhouden van een nette en georganiseerde omgeving in kantoorruimtes, gangen en sanitaire voorzieningen; - Scherp oog voor detail; je zorgt ervoor dat alle oppervlakken grondig worden schoongemaakt; - Aanmelden van eventuele schade of defecten bij de juiste autoriteiten; - Volgen en naleven van de veiligheids- en hygiëneregels tijdens al jouw schoonmaakwerkzaamheden. Maar dat is niet alles. Je kunt aan de slag gaan van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 11:30. Deze stabiele, parttime functie bestaat uit 17,5 uur per week.

Wij bieden:

Wat krijg je van ons als je je aansluit bij ons team? - Een stabiele parttime functie met vaste uren per week;
- Een competitief salaris van €13,42 per uur;
- Een betrouwbare uitbetaling op elke woensdag.

Wij vragen:

Wij vragen een paar dingen van onze nieuwe schoonmaakkracht: - Betrouwbaarheid en representatie zijn belangrijk voor ons;
- Nauwkeurigheid in je werk;
- Ervaring in het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Waar ga je werken:

Wij geloven in oprecht schoonmaken met vakkennis en ervaring. Ons bedrijf is trots op onze betrouwbare service en hoogwaardige schoonmaakmiddelen. We denken altijd mee met onze klanten, zodat we het beste kunnen bieden voor hun specifieke behoeften. We horen graag van je en kijken ernaar uit om met je samen te werken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in