+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Didam.
Laad meer vacatures

Operator Voeding Didam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vapro Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.600 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In een agrarische omgeving, waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staan, zoeken we enthousiaste operators. Je wordt onderdeel van een klein, hecht team dat elke dag voor nieuwe uitdagingen staat. Jouw inzet is van onschatbare waarde voor het productieproces. Naast een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden we ook leuke extra s zoals een opleidingsbudget en sociale activiteiten. Dit is jouw kans om te groeien en je passie voor techniek en landbouw te laten zien! Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken
Ben jij een technisch talent met passie voor de agrarische wereld? Didam's topbedrijf zoekt operators om het productieproces te laten floreren in een uitdagende 3 ploegendienst! Als operator ben je de sleutel in een klein, dynamisch team en draag je bij aan een vlotte productie en hoogwaardige kwaliteitscontrole. Grijp deze kans om jezelf te onderscheiden in een bruisende omgeving waar jouw vaardigheden tot bloei komen. Kom bij ons team en maak deel uit van een vooruitstrevend bedrijf dat jouw talent waardeert en ruimte biedt voor groei. Solliciteer nu en laat jouw passie voor techniek en landbouw tot uiting komen!

Wat ga je doen?

Als toegewijde operator ben jij de drijvende kracht achter een vlekkeloos productieproces. Je bent constant bezig met het waarborgen van efficiëntie en kwaliteit. Vanaf het moment dat grondstoffen binnenkomen, speel jij een essentiële rol door ze zorgvuldig te beoordelen op kwaliteit en ervoor te zorgen dat er altijd voldoende voorraad is. Gedurende het productieproces houd je nauwlettend toezicht, waarbij de controle van de geproduceerde goederen volledig onder jouw verantwoordelijkheid valt. Maar daar stopt het niet! Je zorgt er ook voor dat bulkwagens nauwkeurig en efficiënt worden geladen, waardoor alles op rolletjes loopt en onze producten probleemloos de weg op gaan. Kortom, als operator ben jij de spil in het productieproces, waar jouw inzet en expertise van onschatbare waarde zijn. Sluit je aan bij dit team en maak deel uit van een dynamische omgeving waar elke dag een nieuwe uitdaging biedt!


Wat Vapro Recruitment jou biedt
  • Een aantrekkelijk salaris van €2.500,- tot €2.600,- bruto per maand exclusief toeslagen.
  • Inclusief 18% ploegentoeslag is dat €2.950.- tot €3.070,-.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Doorgroeimogelijkheden, zoals allround operator.
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
  • Een dynamisch en gezellig team met regelmatige sociale activiteiten.

Daarnaast kom je in aanmerking voor VAPRO Recruitment VIP! Wat dit concreet voor jou betekent?

  • Heb je de eerste 3 maanden gewerkt via VAPRO? Dan wacht een vergoeding op je van €100,- netto die je ontvangt in de vierde maand van jouw dienstverband.*
  • € 4.500 opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners.
  • Ben jij jarig? Dan kun je natuurlijk een leuke verrassing verwachten.
  • Gratis nieuwste model Iphone bij einde dienstverband.* En we delen nog meer uit.
  • Wanneer je geen ziekmelding hebt gedaan in het jaar dat je bij ons werkt, ontvang je een nettobedrag van € 500,-
Wat vragen wij van jou?
  • MBO 3 werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met techniek en automatisering.
  • Bereidheid om in 3-ploegendienst te werken.
Over het bedrijf

Dit bedrijf in Didam is een vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op het produceren en leveren van hoogwaardige gangbare en biologische voeders voor de agrarische sector. Hun passie voor kwaliteit en duurzaamheid strekt zich echter verder uit dan alleen diervoeders. Ze bieden ook een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de plantaardige sector, waardoor ze een integrale partner zijn voor agrariërs in de regio en daarbuiten. Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid streven ze ernaar om voortdurend te voldoen aan de behoeften van hun gewaardeerde klanten en een positieve impact te hebben op de landbouwsector.

Bij VAPRO Recruitment zijn we er voor onze kandidaten. We zoeken geen massa's mensen voor in een flexibele schil, als je voor ons aan de slag gaat heb je een structurele, cruciale functie in de procesindustrie. Wij leveren vakbekwame professionals af; Als je (nog) niet VAPRO gediplomeerd bent kunnen wij je kosteloos opleiden op VAPRO A, B of zelfs C niveau! Als wij een geschikte baan voor je vinden krijg je van ons meteen een jaarcontract eventueel met een verlenging van een half jaar. Waarna je (bij een wederzijdse klik) bij de opdrachtgever in dienst gaat en is ons werk gedaan is. Zo vormen wij de ideale springplank naar een vaste baan voor elke operator. We zullen je altijd van advies willen en kunnen voorzien om jouw carrière een verdere boost te geven!  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in