+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur klimaatsystemen Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je ervaring als onderhoudsmonteur in de klimaattechniek en wil je aan spannende projecten werken? Bij ons kun je in een team van specialisten aan de slag. Je gaat aan de slag met het reinigen, inspecteren en testen van apparatuur. Ook zorg je voor het herstellen van installaties. Je werkt vaak zelfstandig maar ook samen met collega's. We zorgen voor een goede inwerkperiode en bieden een aantrekkelijk salaris met uitstekende extra voordelen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb jij kennis als onderhoudsmonteur binnen de klimaattechniek, doe jij er alles aan om mooie projecten boven verwachting van de klant op te leveren? En wil jij werken aan uitdagende projecten in de klimaattechniek? Dan ben jij de onderhoudsmonteur die wij zoeken. Solliciteer direct!


Organisatie

Wij zijn een organisatie die zich een totaalinstallateur mag noemen en wij zijn gevestigd in Amsterdam. We bestaan op dit moment uit 50 medewerkers. En onderscheiden ons door de goede service en de kwaliteit. Als totaalinstallateur richten we ons op klimaatinstallaties, loodgieterij, elektrotechniek, meet en regeltechniek en service en onderhoud. Naast grote projecten binnen de renovatie, bieden we de mogelijkheid om service en onderhoud te verrichten van bestaande installaties. 


Functie

Als onderhoudsmonteur klimaatsystemen kom je te werken binnen een team van gespecialiseerde monteurs binnen een groeiende organisatie. Je hebt een afwisselende functie waar jij je bezighoudt met het uitvoeren van reiniging, inspectie, metingen en testen van apparatuur. Jij stelt diagnoses en rapporteert de resultaten van de diagnose. Jij levert de systemen en installaties bij de klant. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren, testen en uitvoeren van de systemen en apparaten. Jij hertelt de componenten van de apparatuur, installatie en systemen. Veel van je werkzaamheden zal je zelfstandig uitvoeren, maar ook werk je in regelmaat samen met je collega's.


Functie eisen

Voor deze functie onderhoudsmonteur klimaatsystemen ben je in het bezit van:

  • Mbo-niveau 3 op het gebied van installatietechniek en/of elektrotechniek en/of koudetechniek;
  • Ervaring op het gebied van meet en regeltechniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als onderhoudsmonteur in de utiliteitsbouw;
  • Klantgericht, flexibel en zelfstandig kunnen werken;
  • Rijbewijs B.
Aanbod

Wij bieden een uitdagende fulltime functie als onderhoudsmonteur klimaatsystemen waar je goed wordt ingewerkt. Eerst pak je in het begin samen met je collega's de aanvragen op, zodat je alles snel onder de knie te krijgt. Je kan rekenen op een goed salaris. Verder zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden zeer goed te noemen.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in