+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dinteloord.

Onderhoudsmonteur Mechanisch / Procesoperator Dinteloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 4.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende job met veel afwisseling en ben jij in het bezit van een MBO 4 diploma (of bereid deze te behalen) bij voorkeur richting WTB of AOT? Dan zijn we naar jou op zoek!
Voor Cosun Beet Company locatie Dinteloord zijn wij op zoek naar een:  Onderhoudsmonteur Wtb / Procesoperator

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
In deze functie als Onderhoudsmonteur Werktuigbouw / Procesoperator vervul je twee rollen.

Als Procesoperator ben je tijdens de bietencampagne (van september t/m januari) in een 5 ploegendienst werkzaam in de suikersectie onder leiding van de productieleider. Afwisselend ben je inzetbaar als zowel procesoperator als onderhoudsmonteur. In het voorjaar maak je onderdeel uit van de diksapraffinage organisatie waar eveneens 4 tot 6 weken in 5 ploegen wordt gewerkt. Buiten de productieperiode word je, onder leiding van een Teamleider Wtb, in dagdienst ingezet als Onderhoudsmonteur Wtb.

Als procesoperator ben je werkzaam in het hart van het bedrijf. Je regelt en bedient de (deel-)processen binnen jouw werkgebied en draagt zorg voor optimalisaties van de procesonderdelen. Dit omvat ondermeer: beslissen over de procesvoering met als doel een juiste afstemming tussen product, proces en installaties. Het stellen van voorwaarden in de voortgang van het proces en het opheffen van procesverstoringen binnen het werkgebied. Daarnaast geef je uitvoering aan de veldwerkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteits-, arbo- en milieuvoorschriften. Als Procesoperator in de productieperiode denk je mee in het verbeteren van preventief en predictief onderhoud en je lost 1e lijns storingen op.

In de functie van Onderhoudsmonteur ben je buiten de campagne en diksapraffinage in dagdienst verantwoordelijk voor het Wtb onderhoud voor een deel van de productie-installatie en je draagt bij aan het realiseren van onderhouds- en investeringsprojecten. Dit omvat ondermeer: het analyseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Begeleiden, indien nodig, van collega’s en derden. Voorstellen doen t.a.v. het bijstellen en optimaliseren van onderhoudsplannen. Het productie gereed opleveren van installaties.



Gevraagd

Functie-eisen

Voor deze combinatiefunctie zoeken wij kandidaten met minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3.
Je bent bereid tot het volgen van een opleiding op niveau 4 en daarna een meerjarige interne werkplek opleiding tot Procesoperator.
Tevens ben je gedreven en flexibel en in staat om in beide functiedisciplines jaarrond mee te denken.
Werken in vijf ploegendienst tijdens de campagnes is voor jou geen probleem.
VCA diploma of bereidt om deze voor aanvang dienstverband te behalen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je ervoor terug?
Een functie met veel vrijheid, waarbij je in de koude wintermaanden een lekker centje bij kan verdienen met de ploegentoeslag en in de zonnige zomermaanden met familie en vrienden leuke activiteiten kan ondernemen in de avonden en weekenden. Een sociaal bedrijf waar de gemiddelde aantal dienstjaren rond de 18,2 jaar ligt, waarbij je als werknemer echt wat kan bereiken en eigen ideeën kan inbrengen.

- Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
- Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!;
- Een salaris tussen de €2.900,- en €4.500- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
- Tijdens de campagnes komt hier nog een ploegentoeslag bij van 28%;
- Eindejaarsuitkering;
- 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
- 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
- Flexibele werktijden;
- Een kilometervergoeding voor woon-/ werkverkeer van €0,21 per kilometer.



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in