+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dinteloord.
Laad meer vacatures

Trainee TPM Dinteloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cosun Beet Company

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.100 - € 3.700 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in je carrière met ons Traineeship TPM, waarbij je gedurende twee jaar essentiële bijdragen levert aan ons continu verbeterprogramma. Werk aan analyses en oplossingen in een suikerfabrieksomgeving, met de mogelijkheid om je verder te verdiepen in TPM en deel te nemen aan gerelateerde opleidingen. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je net afgestudeerd en klaar om je carrière te starten met een deep dive in continous improvement d.m.v. de TPM methodiek? Dat kan bij Cosun Beet Company! Beschikt jij over de combinatie aan technische, bedrijfskundige én change management opleidingsachtergrond, met daarbij een affiniteit met ‘Total Productive Management’ of ‘continous improvement’ en een pragmatische insteek? Staan analyseren, samenwerken, continu verbeteren maar ook verduurzaming en circulariteit, daarbij dicht bij jouw persoonlijke waarden? Voor onze locatie in Dinteloord hebben we ruimte voor een

Trainee TPM

Wat ga je doen?

In dit traineeship ga je gedurende een periode van twee jaar werken aan een analyse waarbij je de ‘gaps’ t.o.v. het TPM programma volgens Cosun TPM 2.0 en JIPM voor 3 verschillende pilaren (multi-disciplinaire teams) in kaart brengt. De uitkomsten van je analyses bespreek je met de TPM Coördinator en de betrokken pilaarleden. Daarna mag je in samenwerking met de pilaren geschikte oplossingen bedenken én invoeren onder begeleiding van de TPM coördinator Dinteloord.Jouw rol is essentieel voor het laten slagen van het Cosun TPM 2.0 programma op onze locatie. Door je werkzaamheden krijg je de mogelijkheid jezelf (verder) te verdiepen in het continu verbeteren d.m.v. de TPM filosofie. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse TPM opleidingen welke door Cosun worden aangeboden. Je komt te werken op de suikerfabriek Dinteloord. We verwerken suikerbieten van september tot en met januari. Daarna is er een onderhoudsperiode waarin we medio juni nog een aantal weken de raffinage van diksap (halffabrikaat) uitvoeren om onze suikersilo’s aan te vullen. Deze wisselingen geven onze fabriek een bijzondere dynamiek omdat de functies en bezettingen tussen deze periodes flink wijzigen.

Werktijden

In deze functie ben je werkzaam in dagdienst.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met daarin behandelde modules over continious improvement, TPM en aanverwante theorieën;
  • Affiniteit met een productieomgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris tussen de €3.100,- en €3.700,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
  • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
  • voor het totaaloverzicht van voorwaarden.

Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Wilco Smit, TPM Coördinator Dinteloord 06 158 39 002.

Enthousiast over de functie van Trainee TPM?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Jessica van Turnhout, Campus Recruiter.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in