+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dirksland.
Laad meer vacatures

Neuroloog Dirksland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 27 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Neurologie met alle ruimte voor ontwikkeling voor jouw subspecialisatie. Korte lijnen met je collega’s. En een goede bereikbaarheid vanuit de Randstad en Noord-Brabant. Dat is wat het Van Weel-Bethesda ziekenhuis jou te bieden heeft.


Jouw nieuwe baan

Zodra je het Van Weel-Bethesda ziekenhuis binnenstapt word je begroet door je collega’s en patiënten. Een regionaal ziekenhuis, de lijnen zijn kort en dat merk je direct. Niet alleen als je door de gangen loopt, maar ook tijdens jouw poliwerkzaamheden loop je makkelijk bij je collega’s om te sparren. Er is een hechte samenwerking met de poli-assistenten, een zeer doorgewinterd team. Zij nemen veel werk uit handen: bereiden de poli dusdanig voor dat de reden van verwijzing en eventuele uitslagen al voor je klaarstaan. Ze vangen vragen van patiënten op en beantwoorden deze voor zover ze kunnen.

Binnen de vakgroep neurologie is er veel ruimte voor jouw sub specialisme. Heb jij een voorkeur voor bijvoorbeeld dementie of MS? Dan kun jij je daar op toeleggen. Samen met je collega-neurologen bouw jij verder aan de afdeling neurologie van het Van Weel-Bethesda.

De afdeling neurologie heeft een Stroke Service met onder meer een Stroke Unit, een TIA-polikliniek, een CVA-nazorgpoli en faciliteiten voor trombolysebehandeling. Er is tevens een CTS-straat. Er wordt een geheugenspreekuur met MDO en een MS-spreekuur met MDO aangeboden. Ook participeert de neurologie in het slaap MDO. Er is een goed geoutilleerde KNF-afdeling en voor intra-arteriële behandelingen zijn er goede contacten met samenwerkende ziekenhuis, zoals het Albert Schweitzerziekenhuis en Erasmus MC. Naast het aanbod van poliklinische werkzaamheden, is er werk op de klinische afdeling én de SEH-afdeling waar intraveneuze trombolyse wordt aangeboden.

Zodra je start als neuroloog bij het Van Weel-Bethesda, merk je dat er onderling weinig hiërarchie is en iedereen open staat om je te helpen. Start je als Jonge Klare dan zijn er tijdens het inwerktraject meer pauzes in de poli zodat jij ruimte hebt eventuele vragen te stellen aan je collega’s. De moeilijksgraad van zorgvraag wordt langzaam opgebouwd.

“We hebben gewoon een heel leuk ziekenhuis, een leuke afdeling en een leuke poli. Je kunt hier echt iets vanaf start opbouwen en het mooie is dat je, binnen het vakgebied neurologie, kunt bouwen wat je maar wilt. Een ander voordeel van werken in het Van Weel-Bethesda? Er staat hier in Dirksland nooit file!” Kim van Dijk (neuroloog)


Jouw nieuwe werkplek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat technologisch hoogwaardige medische zorg levert in de regio Zuid-Holland-Zuid. Daartoe behoren Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. Het ziekenhuis is onderdeel van CuraMare: een zorgorganisatie die - op de Zuid Hollandse Eilanden - ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg biedt. Binnen het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zijn ruim 1.200 professionals werkzaam. In de manier van werken ligt nadruk op aandacht voor de mens. Je kunt hierdoor ook echt de zorg bieden die je wilt bieden. Niet alleen jij als neuroloog. Dit geldt voor alle collega’s.

“De verpleegkundigen zijn nergens zo betrokken als in het Van Weel-Bethesda ziekenhuis. Ze zijn er echt voor de patiënt en bieden hele goede zorg.” Ilse Hoppenbrouwers (neuroloog)

Prachtige natuurgebieden, mooi erfgoed, strand en karakteristieke dorpskernen: de omgeving op Goeree-Overflakkee is noemenswaardig. Woon je in de Randstad? Dan rijd je filevrij naar je werkplek. Na afloop van een werkdag sta of lig je binnen 20 minuten op het strand. Landinwaarts bevind je je vlotjes op de snelweg richting Rotterdam, Zeeland of Noord-Brabant.


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend heb jij de opleiding tot neuroloog succesvol afgerond, beschik je over een geldige BIG-registratie en ben je allround inzetbaar binnen het hele spectrum van de neurologie. Je bent een gedreven specialist met ambitie om je verder te ontwikkelen in de richting van een aandachtsgebied. Je gedijt goed in multidisciplinair teamverband en zet je graag ik voor zowel je vakgroep als de gehele organisatie.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een neuroloog vacature (0,6 – 1 FTE) voor minimaal 27 uur per week. Naast een loondienstverband is het - indien gewenst – mogelijk om direct toe te treden tot het MSB voor 6 tot 8 dagdelen. Men heeft veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om jouw rol binnen de vakgroep te ontwikkelen én de gelegenheid om zelf een aandachtsgebied te kiezen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in