+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dirksland.
Laad meer vacatures

Neuroloog waarneming Goeree-Overflakkee Dirksland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 18 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je op de afdeling neurologie. Je krijgt te maken met verschillende soorten patiënten en werkt veel samen met collega's en andere afdelingen. Er is een goede sfeer en je staat er nooit alleen voor. Het ziekenhuis is goed bereikbaar vanuit de Randstad en Noord-Brabant. Je kunt gratis parkeren en de omgeving is heel mooi, met natuurgebieden en het strand dichtbij. Je hebt de kans om in een team van professionals te werken en veel te leren. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Goede bereikbaarheid vanuit de Randstad en Noord-Brabant. Neurologie in de volle breedte. Veel samenwerking met aanpalende specialismen.


Jouw nieuwe baan

De afdeling neurologie waar je aan het werk gaat, heeft een Stroke Service met onder meer een Stroke Unit, een TIA-polikliniek, een CVA-nazorgpoli en faciliteiten voor trombolysebehandeling. De afdeling heeft een CTS-straat, biedt een geheugenspreekuur met MDO en een MS-spreekuur met MDO. Ook participeert de neurologie in het slaap MDO. Er is een goed geoutilleerde KNF-afdeling. Voor intra-arteriële behandelingen zijn er goede contacten met samenwerkend ziekenhuis. Naast het aanbod van poliklinische werkzaamheden, is er werk op de klinische afdeling én de SEH-afdeling waar intraveneuze trombolyse wordt aangeboden.

Op de werkvloer ben je nooit alleen. Binnen een zeer collegiaal team heb jij een uitdagende functie met veel afwisseling in activiteiten. Naast 9 collega-neurologen werken hier 2 CVA-verpleegkundigen, 1 MS-verpleegkundige, 2 geheugen- en Parkinsonverpleegkundige, verpleegassistenten, voedingsassistenten, poli-assistenten in de directe patiëntenzorg én 2 coassistenten.


Jouw nieuwe werkplek

Een ziekenhuis in de regio Zuid-Holland-Zuid waar ruim 1.200 professionals werkzaam zijn. Het verzorgingsgebied omvat Goeree-Overflakkee, Schouwen Duiveland en Voorne-Putten. Dit ziekenhuis beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op enkele minuten loopafstand. De omgeving op Goeree-Overflakkee is noemenswaardig. Prachtige natuurgebieden, mooi erfgoed, strand en karakteristieke dorpskernen. Woon je in de Randstad? Dan rijd je filevrij naar je werkplek. Na afloop van een werkdag sta of lig je binnen 20 minuten op het strand. Landinwaarts bevind je je vlotjes op de snelweg richting Rotterdam, Zeeland of Noord-Brabant.


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend heb jij de opleiding tot neuroloog succesvol afgerond, beschik je over een geldige BIG-registratie en ben je allround inzetbaar binnen het hele spectrum van de neurologie. Je bent tijdelijk beschikbaar voor waarneemperiode waarvan de duur nader bepaald wordt, in goed onderling overleg.


Arbeidsvoorwaarden

Je bent minimaal 18 uur per week, verdeeld over 2 werkdagen, inzetbaar. Wanneer je in tijdelijke loondienst waarneemt, is de AMS-regeling van toepassing. Werk je liever op zzp-basis? Dat kan! In dat geval kom je samen een uurtarief overeen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in