+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.
Laad meer vacatures

Enthousiaste evenementen- en spelbegeleiders gezocht! Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Horecamedewerkers.nl

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de gezelligheid zelve en kan jij overal een feestje van maken? Ben jij zelfverzekerd en kan jij van elk evenement een groot succes maken? Dan zoeken wij jou! Als evenementen begeleid(st)er zorg jij ervoor dat onze gasten een geweldige dag beleven. Jij brengt onze games naar de next level en geeft onze gasten een unieke experience. Van vrijgezellenfeesten tot teambuilding en van familiefeesten tot vriendenweekenden, niets is jou te gek. Als jij hier enthousiast van wordt, meld je aan en join the club!

Over de vacature

Hierbij een voorbeeld hoe een werkdag er uit kan komen te zien voor jou:

Zaterdagochtend, de wekker gaat. Na jouw ochtendritueel ga jij richting het kantoor om jouw spullen op te halen. Op kantoor zie jij jouw collega's waar jij onder het genot van een vers bakje koffie nog even mee bijkletst. Jij hebt de spullen gecontroleerd en bent klaar om te vertrekken. Navigatie ingesteld, muziek hard en cruise control aan. Na een mooi ritje ben jij aangekomen in Antwerpen. Jij parkeert de auto bij de Schelde hier begint jouw eerste spel ook in de buurt. Jij meldt jezelf bij het café waar de groep komt. Jij wordt naar jouw plek gewezen en krijgt nog even een lekker kopje koffie. De groep komt en jij staat al enthousiast hen op te wachten. De gasten krijgen allemaal een drankje en jij begint de uitleg van het spel. Na jouw uitleg zijn de gasten enthousiast en hebben verder geen vragen meer. Jij stuurt ze op pad. Over een uurtje moet jij nog een onderdeel van het spel begeleiden. Jij kan dus nog even rustig op het terras van het zonnetje genieten. Uiteindelijk na het hele spel komen de gasten terug. Jij weet wie de winnaars zijn en mag dit bekend maken bij de prijsuitreiking. Jij hebt de gasten een mooie dag verzorgd waarvoor zij jou bedanken doormiddel van een groot applaus. Jij zegt de groep gedag en loopt richting de auto. Jij besluit nog even een klein rondje door het centrum van Antwerpen te lopen, het is toch mooi weer. Eenmaal terug in de auto rijd jij veilig terug, wel weer met de volume van de muziek op maximaal.

Over jou

Jij bent:

  • Een echte sfeermaker
  • Zelfverzekerd en sociaal
  • Gek op spelletjes en bent zelf ook altijd fanatiek
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Beschikbaar in het weekend
Over ons

Wat krijg jij ervoor terug:

  • Veel vrijheid en flexibiliteit
  • Werk op de prachtigste locaties door heel Nederland, België en Duitsland
  • Een groot, gezellig en jong team
  • De beste borrels


Bedrijfsomschrijving

((((Horecamedewerkers.nl is de website voor alle vacatures van )[HUG] Horeca Uitzendbureau Groep. )[HUG] is een groep van gerenommeerde horeca uitzendbureaus. )[HUG] ondersteunt met het leveren van fexibel- en tijdelijk horecapersoneel. Wij leveren niet alleen vakmensen voor de horeca en hospitalitybranche. Ook verzorgen de parters van )[HUG] complete evenementen, caterings en andere horeca gerelateerde services geleverd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in