+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Hardware Engineer Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar voor een hardware engineer avontuur vol technische speelsheid? Samen met een stel andere vakspecialisten ga je te gekke, op maat gemaakte hightech systemen ontwerpen voor gave klanten zoals Defensie, HP en Amazon. Als dit je enthousiast maakt, lees dan snel verder!

Wat ga je allemaal doen als hardware engineer?

Bij ons draait het om échte techniek: ontwerpen, tekenen, berekenen, testen en ontwikkelen van de meest uitdagende projecten. We maken industriële besturingsinstallaties en -systemen op maat voor onze klanten. Jij hebt de verantwoordelijkheid voor het elektrische ontwerp van onze schakelkasten, waarbij je alle details uitwerkt in E-plan. Maar dat is nog niet alles! Jij bepaalt ook de beste kabelroutes en zorgt voor naadloze integratie met andere systemen. En als je eenmaal een systeem hebt ontworpen, houdt het daar niet op! Je bent altijd op zoek naar manieren om te optimaliseren en verbeteren. En laten we de belangrijkste taak niet vergeten: testen! Voordat een systeem naar de klant gaat, zorg jij ervoor dat het grondig getest is en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.



Gevraagd

Bij deze werkgever draait alles om de skills en creativiteit van onze mensen. Dus als jij oog hebt voor detail, complexe problemen met gemak doorgrondt en een flinke dosis technische inventiviteit bezit, dan pas je perfect in ons team. Het is belangrijk dat je graag in een team werkt, maar ook zelfstandig goed uit de voeten kunt. En natuurlijk heb je ontzettend veel zin om bij ons aan de slag te gaan!

Wat vragen we van je?

Ervaring met E-plan

Vloeiend Nederlands en Engels (en als je ook nog Duits spreekt, is dat helemaal fantastisch!)

Een hbo-diploma Elektrotechniek of vergelijkbaar

Een aantal jaar ervaring in engineering



Aanbod

Bij ons is geen dag saai! We gaan samen vol energie aan de slag met uitdagende vraagstukken en laten onze creativiteit de vrije loop. We zijn trots op wat we maken en halen voldoening uit het op tijd leveren van topkwaliteit aan onze klanten. En die energie die je bij ons opdoet, neem je gewoon mee naar huis!

  • Een leuke, uitdagende baan zonder ploegendienst
  • Goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en pensioensregeling volgens CAO Metaal &ampTechniek Technisch Installatiebedrijf
  • Korting op je fitnessabonnement en elke dag fruit
  • Een sociaal bedrijf met een toegankelijke directie en veel vrijheid en vertrouwen
  • Een dynamische omgeving waar je energie van krijgt en volop kunt groeien (opleidingen, interne groeikansen en de ruimte om te proberen)
  • Meer dan zeventig fijne collega’s die hun skills graag met je delen
  • Een baan die nooit saai is en een product om uitzinnig trots op te zijn
  • Uitzicht op een vast contract


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is dé plek waar technologische vernuftigheid en creativiteit hand in hand gaan! Als een vooraanstaande hightech engineeringorganisatie, zijn we gepassioneerd bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Of het nu gaat om geavanceerde ICT-containers, solide defensie-units, slimme transportbanen of indrukwekkende noodstroomvoorzieningen, wij zetten onze expertise in om aan de unieke wensen en uitdagingen van klanten zoals Defensie, HP en Amazon te voldoen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in