+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Mondhygienist Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 28 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van tandheelkunde bij een praktijk in de regio Doetinchem, waar een hecht team van professionals klaarstaat om jou te verwelkomen. Deze praktijk, met een focus op persoonlijke benadering en professionele zorg, biedt een divers scala aan behandelingen. Als mondhygiënist speel je een cruciale rol in het bevorderen van de mondgezondheid van patiënten, met ondersteuning van moderne apparatuur en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature voor een mondhygiënist in de regio Doetinchem, 2-3,5 dagen.


Wat, wie en hoe over de praktijk!

Deze praktijk in de regio Doetinchem bestaat uit een team van ongeveer 20 medewerkers, waaronder tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)- en tandartsassistenten, baliemedewerkers en een praktijkmanager. Ze geloven hier in persoonlijke benadering, met uiteraard wel een professionele manier van behandelen. Patiënten kunnen bij deze praktijk terecht voor algemene tandheelkunde, tandvleesbehandelingen door de mondhygiënist, orthodontie en implantologie.


Rovidam, laagdrempelig en hoog in resultaat!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen de tandheelkunde? Weet jij niet zo goed wat je wilt of weet je dat juist wel? Neem voor meer info contact op met onze recruiters! Wij helpen je aan een nieuwe baan bij de praktijk die past bij jouw wensen. Dit doen wij anoniem en helemaal gratis voor jou.


En wat ga jij hier doen dan

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste mondhygiënist die dit team in de regio Doetinchem komt versterken. Als mondhygiënist speel je een essentiële rol in deze praktijk door het verstrekken van noodzakelijke zorg en preventieve behandelingen aan de patiënten. Je zult nauw samenwerken met onze tandartsen en ondersteunend personeel (er zijn ook paro preventie assistenten aanwezig) om de mondgezondheid van de patiënten te verbeteren. Je taken zullen onder andere bestaan uit het verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag bij patiënten. Het uitvoeren van gebitsreinigingen en polijsten van het gebit en het geven van voorlichting over mondhygiëne  met daarnaast instructies geven over het verbeteren van de mondverzorging. Je zult parodontale behandelingen uitvoeren in overleg met collega behandelaren. 


Inhoud van jouw werkzaamheden:
  • Diploma mondzorgkunde
  • Je bent laagdrempelig en toegankelijk
  • 16-28 uur beschikbaar
Gewoon een leuke club:

Je wordt onderdeel van een fijn team in de regio Doetinchem. Er worden mogelijkheden geboden voor ontwikkeling en bijscholing. Er is moderne apparatuur aanwezig en een gevarieerde agenda. 


Het welbekende kopje thee of koffie drinken?

Dat kan en regel ik uiteraard graag, stuur vast je cv naar:

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-39675601

Ref: 19872

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in