+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Werkvoorbereider kleinbouw Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als werkvoorbereider kleinbouw speel je een belangrijke rol in de voorbereiding en planning van verschillende projecten. Je werkt nauw samen met de uitvoerder en neemt deel aan bouwvergaderingen. Ook het contact met opdrachtgevers en het inkopen van materialen behoren tot jouw taken. Deze baan biedt je de kans om te groeien in je werk. Je krijgt een goed salaris en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Samen met de uitvoerder ben je als werkvoorbereider kleinbouw verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Je draagt zorg voor de voorbereiding en planning van de diverse projecten. Als werkvoorbereider kleinbouw stel je ook de uitvoeringsplanning op en neem je deel aan diverse overlegstructuren, waaronder bouwvergaderingen. Daarnaast onderhoud je contacten met externe opdrachtgevers. Tot de werkzaamheden van de werkvoorbereider kleinbouw behoren ook de inkoop van materialen en het opstellen van meer- en minderwerk. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Als werkvoorbereider kleinbouw krijg je hier ruimschoots de kans om je je verder te ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris.


Functie eisen

Als werkvoorbereider kleinbouw heb je bij voorkeur kennis op mbo-/hbo-niveau richting bouwkunde. Daarnaast beschik je over minimaal enkele jaren ervaring in de werkvoorbereiding en/of projectleiding. Je vindt het een uitdaging om naast werkvoorbereiderstaken ook projectleiderstaken op je te nemen. Ervaring met calculeren is een pre. Als werkvoorbereider kleinbouw ben je een besluitvaardige organisator met een goed kosteninzicht. Tot slot beschik je u over goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus.



Bedrijfsomschrijving

Voor een bouwbedrijf die uitdagende bouwprojecten realiseert, zoeken wij een enthousiaste werkvoorbereider kleinbouw. Als werkvoorbereider kleinbouw draag je zorg voor de calculatie en voorbereiding en planning van diverse projecten en rapporteer je rechtstreeks aan de directie. Bent je op zoek naar een uitdagende functie bij een uitdagend bedrijf? Heb je een mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie? Wil je graag werken in Doetinchem? Reageer dan direct op deze dynamische functie. Voor meer informatie neem je contact op met Eric Twickler. Je stuurt je CV naar [email protected]. Telefonisch is hij bereikbaar op het nummer 06-30 73 68 68.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in