+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Basisarts | Traineeship Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 5.848 p/m

Vacature in het kort

Ontvang professionele begeleiding en een persoonlijk scholingsbudget in dit bijzondere plustraject bij een ggz-instelling met een gespecialiseerd centrum voor depressie. Als ANIOS binnen het expertisecentrum depressie ben je onderdeel van een multidisciplinair team en verleen je complexe zorg aan clienten. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ontvang professionele begeleiding en een persoonlijk scholingsbudget in dit bijzondere plustraject. Start jouw carrière bij een ggz-instelling met een gespecialiseerd centrum voor depressie.


Jouw nieuwe baan

Samen met het multidisciplinaire behandelteam ben je verantwoordelijk voor de cliënten die een ernstige ontregeling doormaken. Onder supervisie van een psychiater verleen je complexe zorg en zorg jij voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van onderzoek en behandelingen.

Als ANIOS houd jij je binnen het expertisecentrum depressie bezig met:

  • diagnostiek, crisisinterventie en behandeling van de opgenomen cliënten die een ernstige ontregeling doormaken;

  • verrichten van intake gesprekken, onderzoek uitvoeren en werkdiagnoses stellen;

  • meedraaien in de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

Jouw nieuwe werkplek

Het expertisecentrum depressie richt zich op cliënten met depressieve klachten die op dat moment op de voorgrond staan, acuut zijn en matig tot (zeer) ernstig van aard. Bij veel cliënten is er sprake van een complex beeld vanwege co-morbiditeit. Vaak gaat het om het recidiverende, chronische of onbegrepen depressieve klachten. Bij een groot deel van de cliënten is er sprake van onderliggende specifieke persoonlijkheidskenmerken die kwetsbaar maken voor recidief.

Zowel diagnostiek als behandeling vindt plaats door klinische, dagklinische of poliklinische behandeling. In principe kan het gehele protocol voor depressiebehandeling worden uitgevoerd, inclusief (onderhoud of kuur) ECT. Er lopen ook een aantal psychotherapeutische dagprogramma’s gericht op diagnostiek en behandeling van de depressie en de onderliggende (persoonlijkheids-)problematiek.


Wat breng je mee?

Jij bent een BIG-geregistreerde basisarts (starter of ervaren). Ook heb je kennis en ervaring met behandeltheorieën en –methoden en het verloop van ziekteprocessen. Zelfstandig kom jij goed uit de verf maar je voelt je ook als een vis in het water binnen een multidisciplinair team. Daarnaast worden wij nog enthousiaster als jij...

  • kijkt en goed luistert naar het verhaal van de cliënt;
  • een passende (behandel)wijze weet te vinden in de uiteenlopende zorgvragen;
  • prima functioneert in een dynamische en soms hectische werkomgeving.
Arbeidsvoorwaarden

Via BKV volg je 12 maanden lang een uniek Medical Traineeship op detacheringsbasis voor 24 - 36 uur per week. Je ontvangt een salaris van maximaal 5.848 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Wil je weten wat een Medical Traineeship jou oplevert? Luister dan naar deze podcast!

Tijdens het Traineeship ontvang jij coaching vanuit BKV. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling als arts en het vormen van een goede basis van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Jij draagt na 12 maanden een rugzak volledig gevuld met ervaring. Lees hier meer over dit interessante Traineeship van een collega-basisarts die zelf is gestart met dit traject en laat je inspireren!

Gun jezelf deze unieke ervaring en start met dit Traineeship!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in