+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

ENTHOUSIASTE PAKKETBEZORGER vanaf Doetinchem Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KSO Logistics

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.463 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je 's morgens met een team in een loods. Je begint met het sorteren en inpakken van pakketten. Daarna ga je met een bus op pad om de pakketten te bezorgen en op te halen. Je hebt de hele dag buiten. Dit is een goede kans als je van actief werk houdt en graag onderweg bent. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
In deze functie begin je ’s morgens om ± 08.15 uur in Doetinchem in de loods, samen met jou collega's, met het sorteren van de pakketten en het inpakken van de bus. Na het inpakken ga je met de bus op pad en rijd je de route waarin je afhankelijk van de gebiedsgrootte, ongeveer 100 adressen aandoet en de pakketten op de juiste manier aflevert. Naast het afleveren haal je ook pakketten op die je weer meeneemt naar Doetinchem. Rond 17.15/17.30 uur eindigt je werkdag.


Gevraagd

Functie eisen?
Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt enige rijervaring, bij voorkeur op een bestelbus. Je hebt een representatief voorkomen en een dienstverlenende, flexibele instelling. Daarnaast is het geen probleem om zware pakketten te tillen en heb je een goede lichamelijke conditie.


Aanbod

Wie is KSO Logistics B.V.?
KSO Logistics B.V., is een regionaal koeriers- en transportbedrijf dat zich richt op pakket- en palletdistributie, koeriersdiensten en op-& overslag.

Samen met ons zusterbedrijf in Goor verzorgen wij naast spoedritten voor diverse klanten, met bestemmingen in zowel binnen- als buitenland, vaste routes voor diverse opdrachtgevers. Tevens hebben we dagelijks veel, voornamelijk jonge bussen en auto's op de weg in het distributiewerk. Ben je op zoek naar een leuke, zelfstandige baan? En wil je werken binnen een team van enthousiaste collega’s, in een enerverende en flexibele organisatie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

We beginnen deze functie met een tijdelijk contract. Afhankelijk van jou functioneren kan dit verlengd worden en een vast contract worden. We zoeken een medewerker die voor langere tijd beschikbaar is maar ook als je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt kun je reageren.


Uren

40 uur
32-40 uur per week

Salaris

€ 2.463 p/m
Salaris is gebaseerd op een fulltime dienstverband, conform CAO beroepsgoederenvervoer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in