+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.400 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Maintec zoeken we elektromonteurs die houden van afwisseling en passie hebben voor hun vak. Je kunt aan de slag in verschillende gebieden, zoals woningbouw, industrie en service. We bieden je de kans om te groeien door cursussen en opleidingen. Ook kun je anderen helpen door leerlingen te begeleiden. Je maakt deel uit van ons team en werkt aan je eigen ontwikkeling. Plus, je krijgt de mogelijkheid om in een nieuwe auto te rijden. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die elektromonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, maar dan met een nieuwe auto en vast contract op zak? Sluit je dan nu aan bij Maintec!


Waar ga je werken?

Als elektromonteur ligt de wereld aan je voeten! Je kan werken binnen de woningbouw, de industrie, de utiliteit en ook nog in een servicefunctie. Misschien heb je ervaring in een bepaalde richting en vind je het leuk om eens iets nieuws te proberen, dat regelen we voor je. De organisatie waar je komt te werken, bepalen we samen. Dat klinkt vaag, dus laat het met je uitleggen:

Na jouw sollicitatie, neem ik (Bobby) contact met je op! Dit kan door een belletje, mailtje of WhatsAppje. Na aanleiding van dit contact, plannen we een persoonlijke kennismaking in. In deze kennismaking gaan we samen kijken of wij jou kunnen bieden wat je zoekt. Ik vertel je wat meer over Maintec en de opdrachtgevers waar wij met plezier mee samen werken. 


Wat ga je doen?

Bij Maintec werken elektromonteurs die hun vak met passie uitoefenen! Binnen de elektrotechniek kun je alle kanten op, van service, tot woningbouw tot grote utiliteitsprojecten en zelfs binnen de industrie. Ook binnen een technische dienst kan jij jouw talent inzetten. Jouw werkzaamheden als elektromonteur variëren van het aanleggen van installaties, het installeren van grote elektrotechnische systemen tot het oplossen van storingen. Mocht je het leuk vinden dan krijg je bij Maintec altijd de kans om je bij te laten scholen door middel van cursussen en opleidingen. Met jouw ervaring krijg je ook de kans om leerlingen te begeleiden.

Ik hoor graag wat voor werk jij het liefste doet!


Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten hetzelfde als dat iemand van ons mag verwachten. Wat is dat dan? Dat je zin hebt om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Dat je gemaakte afspraken nakomt en open en eerlijk met ons communiceert.


Wat kun je van ons verwachten

In de Future Workforce bij Maintec ben je onderdeel van ons team. Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van Maintec & werk jij aan jouw eigen ontwikkeling. Natuurlijk is er nog meer belangrijk en omdat we beseffen dat arbeidsvoorwaarden maatwerk zijn, bieden we je in ieder geval:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500,- en €3.400,- o.b.v. 40 uur;
  • Zonnige vakantie dagen en vakantiegeld;
  • Direct een vast contract;
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
  • €1.000,- Bonus bij het aandragen van een nieuwe Maintec collega;
  • Uiteraard krijg je een reiskostenvergoeding, maar het is ook mogelijk een nieuwe leaseauto te rijden;
  • De keuze of je wekelijks of 4-wekelijks betaald wil worden;
  • Uiteraard een pakket met Maintec-werkkleding en de PBM-s die je nodig hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in