+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Elektro / mechanisch monteur Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Doetinchem

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 - € 20 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je met je handen en maak je belangrijke dingen zoals elektromotoren en generatoren. Dit is een speciaal beroep dat je niet op school leert. Je helpt bedrijven door ervoor te zorgen dat hun machines goed blijven werken. Bij ons leer je hoe je elektromotoren en generatoren moet onderhouden en repareren. We halen de motoren op, maken ze in onze werkplaats en brengen ze dan terug. Je leert veel en helpt veel mensen met je werk. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als Monteur Elektromotoren en Genetratoren beoefen je een écht ambachtelijke beroep en ga je complexe generatoren en elektromotoren wikkelen. Elektrotechnisch wikkelen is een beroep dat je nergens meer op school leert en toch is het een essentieel onderdeel voor de elektromotor en generator. Wil jij ook werken in een ambachtelijk beroep? lees dan snel verder!

Alles wat werkt heeft onderhoud nodig, mens en machine. Het klinkt zo logisch. Toch zijn er talloze bedrijven die ‘liever’ wachten tot hun elektromotor stuk gaat en daarmee een complete productielijn stil komt te liggen. Handig? U mag het zeggen. De specialisten van Demri zijn van mening dat uitval beter voorkomen kan worden. Demri is gespecialiseerd in het periodiek en preventief onderhouden van industriële elektromotoren en generatoren. Vakkundig en snel bouwen de specialisten van Demri elektromotoren uit en vervoeren die naar een goed uitgeruste werkplaats in Doetinchem. Na de servicebeurt en de inspectie worden de elektromotoren weer netjes op de bedrijfslocatie ingebouwd. Niet alleen wikkelt het bedrijf elektromotoren opnieuw, maar vervangen of repareren wanneer nodig ook alle draaiende delen. Van assen en lagers tot tandwielkasten en aandrijfsystemen.



Gevraagd

  • Je wilt je graag verder ontwikkelen in de elektromechanische industrie;
  • Je hebt een  afgeronde mbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een vergelijkbare studierichting;
  • Je hebt werkervaring in de richting van elektrotechniek of mechatronica;
  • Je hebt een enthousiaste en dienstverlenende instelling;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met elektromotoren en generatoren.


Aanbod

  • Wij bieden een uitdagende werkplaatsfunctie met doorgroeimogelijkheden
  • Je gaat werken met goed gereedschap en gaat werken in een moderne werkplaats in Doetinchem
  • Je kan diverse opleidingen volgen op gebied van elektronica en mechanica.
  • Wij bieden een goed salaris op basis van kennis en ervaring op basis van de CAO Klein metaal.

Geïnteresseerd? Neem voor meer info contact op met In Person Doetinchem: 0314-333901, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of kom langs aan de Terborgseweg 45A in Doetinchem.




Bedrijfsomschrijving

Demri is een klein en select gezelschap van ambachtelijke specialisten. De mensen van Demri zijn gespecialiseerd in het reviseren, onderhouden en certificeren van alle soorten elektrische machines. Van een kleine 1-fase lichtnet motor tot hoogvoltage krachtige industriële elektromotor en van waterpomp tot tandwielkast. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats in Doetinchem. Af en toe komt het voor dat je servicewerkzaamheden uitvoert op locatie bij bedrijven in regio Achterhoek. Indien een complexe productielijn stil komt te liggen dan zorgt Demri ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen zodat de bedrijfsprocessen bij bedrijven zo kort mogelijk onderbroken worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in