+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.
Laad meer vacatures

Machine Operator dagdienst Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Het bedrijf maakt belangrijke dingen voor ziekenhuizen en andere plaatsen. Ze hebben een baan voor een machine operator. Je gaat werken met speciale machines en zorgt ervoor dat alles goed in elkaar gezet wordt. Dit is belangrijk werk, want de producten worden overal gebruikt. Je werkt in een team en er is kans om te groeien. Als je van aanpakken weet en goed kunt samenwerken, is dit een leuke kans voor jou. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Vanuit de industriële automatisering werkt onze opdrachtgever dagelijks aan diverse energie verdelers en besturingspanelen. Deze energieverdelers en besturingspanelen worden vooral gebruikt voor het laten draaien van ziekenhuizen, PV-installaties, maar ook productielijnen binnen de voedingsmiddelen en chemische industrie.

De uitdaging als machine operator (assemblage) ligt in het op de juiste manier opspannen en uitlijnen van paneelkasten en prefab onderdelen op de plaatbewerkingsmachine (boor/frees). Je bedient een voorgeprogrammeerde machine, zorgt voor de juiste producten voor assemblage en verpakt het eindproduct voor verzending. Je werkt nauwkeurig en taakgericht, wat resulteert in kwaliteit en minimale verstoringen. Met jouw energieke aanpak vind je oplossingen voor eventuele onderbrekingen en zorg je voor een vlotte doorstroom op de machines. Je bent gedreven om deadlines te halen en behoudt het overzicht. Deze functie biedt groeimogelijkheden binnen een team van 4 assemblagemedewerkers.



Gevraagd

  • Je bent in bezit van een MBO (techniek) denk en werkniveau;
  • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar in dagdiensten;
  • Je bent initiatiefrijk en zorgt voor zo veel mogelijk productiviteit;
  • Je bent kwaliteitsgericht en zorgt voor verbeteringen waar mogelijk;
  • Je hebt enige ervaring met het bedienen van machines;
  • Je bezit een leergierige houding en durft je mening uit te spreken.
Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever biedt de juiste oplossingen voor klanten in de machinebouw, paneelbouw en industriële sector. Daarom zijn ze op diverse fronten actief. Ze leveren een breed assortiment aan elektrotechnische producten en bieden aanvullende industriële en logistieke diensten en trainingen aan via hun kenniscentrum. Dat is natuurlijk niet alles, zo streven ze ook naar voortdurende ontwikkeling, verbetering en uitbreiding om samen doelen te bereiken en te groeien.Hoewel ze inmiddels meer dan 250 medewerkers hebben, blijven de communicatielijnen kort. Bij hun is iedereen gelijk, kun je met iedereen een praatje maken en vieren ze gezamenlijk de successen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in