+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Projectcoordinator landmeetkunde Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als projectcoördinator speel je een belangrijke rol in het begeleiden van projecten van begin tot eind. Je plant en coördineert het werk van landmeters en maatvoeders, zorgt dat alles op schema loopt en houdt de kosten in de gaten. Je werkt samen met verschillende mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf. Deze baan is perfect als je al ervaring hebt in de landmeetkunde en klaar bent voor een nieuwe uitdaging. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor projectmatige, administratieve en algemene ondersteuning gedurende het hele traject, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering. Je begint met het plannen van landmeters en maatvoeders voor de opdrachten en zorgt ervoor dat de juiste personen op de juiste projecten worden ingezet. Daarnaast coördineer je de maatvoerings-, scan- en/of inmeetprojecten en houd je toezicht op de voortgang en kosten, en ben je verantwoordelijk voor tijdige facturatie binnen de afgesproken randvoorwaarden en tarieven. Ook voer je de nodige projectadministratie uit.

Maar dat is niet alles! Als projectcoördinator communiceer je intern met account- en/of projectmanagers, maatvoeders, landmeters en werkvoorbereiders. Je ondersteunt hen bij de uitvoering van werkzaamheden en signaleert tijdig eventuele knelpunten. Extern onderhoud je contact met opdrachtgevers over planning, coördinatie en uitvoering van opdrachten. Deze functie vereist snel kunnen schakelen en het behouden van overzicht en rust, waar anderen wellicht stress ervaren.

Heb je ervaring als maatvoerder, landmeetkundige of werkvoorbereider binnen de landmeetkunde en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan is deze functie als projectcoördinator zeker iets voor jou.



Gevraagd

Als projectcoördinator dien je natuurlijk te beschikken over de vereiste kennis voordat je aan de slag kunt gaan. Ervaring binnen de landmeetkunde of maatvoering is dan ook een vereiste. Dit kan bijvoorbeeld zijn als landmeter, maar ook als werkvoorbereider of projectleider.

Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende punten:

- Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.

- Een afgeronde studie op het gebied van Civiele Techniek.

- Woonachtig in de omgeving van de Achterhoek, bijvoorbeeld Groenlo, Doetinchem of Arnhem.

- Enige ervaring binnen een soortgelijke rol, of een sterke motivatie waarom de rol van projectcoördinator goed bij jou past.



Aanbod

Als projectcoördinator kom jij te werken binnen een dynamisch, professional en informele werkomgeving. Samen met landmeters, maatvoerders, projectleiders en werkvoorbereiders ben jij verantwoordelijk voor vele uitdagende projecten!

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

  • Een salaris, passend bij jou kennis en ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Een middelgrote organisatie (30 man) met korte communicatielijnen
  • Opleidings-, ontwikkelings- én doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheid om na iets meer dan een jaar een vast contract te ontvangen en in vast dienstverband te komen bij de opdrachtgever


Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is gevestigd in de Achterhoek en is ruim twintig jaar geleden ontstaan als landmeetkundig bureau. Van regionale speler hebben zij zich ontwikkeld tot een landelijk bureau wat zich niet meer alleen richt op landmeetkunde. Zo heeft de organisatie zich ook gespecialiseerd in civiele techniek, bouwkunde, geodesie en 3D scannen. "Het mooie aan deze organisatie is dat jij als werkvoorbereider/planner landmeetkunde de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen." Zo zij er op termijn (bij goed functioneren) diverse mogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in