+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Medewerker Crediteuren, Tijdelijk Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Doetinchem

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
In Person Doetinchem

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.300 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met een team van financiële experts. Je gaat aan de slag met het verwerken van inkoopfacturen. Dit gebeurt digitaal, maar soms moet je ook handmatig controleren. Je kijkt dan naar verschillende dingen, zoals of alles klopt met de bestelling en de bedragen. Je kunt je werkdagen flexibel indelen, bijvoorbeeld 4 halve dagen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Jij gaat de functie van medewerker crediteuren bekleden in een team met nog 3 andere crediteuren medewerkers, daarnaast bestaat het team nog uit 2 controllers en de financieel directeur. Op de afdeling worden inkoopfactuur digitaal verwerkt via EDI-koppelingen. Eventuele afwijkingen worden opgemerkt en dienen handmatig te worden onderzocht, waarbij gelet wordt op correcte aantallen, de juiste order, exacte bedragen, gepaste aanhef, enzovoort.

Tijdelijke (3-6 maanden) vervanging gezocht op de afdeling crediteuren van deze elektrogroothandel. De verwachting is dat de functie eerder richting de 6 maanden gaat als 3. De functie is voor 24-32 uur in de week. De voorkeur gaat uit naar iemand die 4 dagen in de week beschikbaar is, Maar je mag deze dagen bijvoorbeeld ook opdelen in halve dagen. 



Gevraagd

- Jij hebt al enige ervaring met crediteuren administratie omdat het een tijdelijke baan betreft is er weinig tot geen inwerk tijd. 
- Je bent 32-40 uur in de week beschikbaar. 
- Jij bent de komende 3 tot 6 maanden beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. 
- Jij beheerst de Nederlandse taal. 



Aanbod

Een salaris tussen de € 2.300,- & € 2.700,- bruto per maand ,o.b.v. 38 uur, gekoppeld aan de CAO Technische Groothandel. En de mogelijkheid om jouw ervaring aan te vullen met 3 tot 6 maanden aan crediteuren administratie. 

Doetinchem, documenten archiveren, zakelijke documenten ordenen, boekhouding controleren, boekhoudkundige fouten identificeren, boekhoudcertificaten koppelen aan boekhoudkundige transacties, Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Financieel Administratief Medewerkster, Medewerker Crediteuren, Medewerker Crediteurenadministratie, boekhoudregelgeving, financieel beheer, kantoorsoftware, 



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgeveris een bedrijf dat zich bezighoudt met de groothandel in elektronische producten. Ze bieden een breed scala aan elektrische materialen en apparatuur, gericht op zowel particulieren als bedrijven. Naast het leveren van producten en systemen, voorzien zij ook in advies. Ze fungeren als kennispartner, begeleidend van ontwerp tot en met levering, bij installatie, inbedrijfstelling en instandhouding. Het team is 24 uur per dag beschikbaar. Naast producten bieden ze ook diensten en oplossingen op het gebied van efficiënte engineering, e-business en op maat gemaakte logistiek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in