+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior Cyber Security Consultant Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een spannende baan waar je als Cyber Security Consultant kunt schitteren? In deze rol help je Nederland veiliger te maken door dreigingen te vinden en kwetsbaarheden te begrijpen. Je werkt samen met een team van beveiligingsexperts en helpt klanten slimmere beveiligingsmaatregelen te nemen. Je krijgt de kans om te groeien en je kennis te delen. We bieden je flexibel werken, de nieuwste technologieën en leuke teamactiviteiten. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een spannende job waar je kunt schitteren als Cyber Security Consultant? Lees snel verder...

Als Cyber Security consultant kun jij bijdragen aan een veiliger Nederland door dreigingen op te sporen en kwetsbaarheden te doorgronden. Je bent een waardevolle schakel voor onze klanten en helpt ze bij het opzetten van slimmere beveiligingsmaatregelen. Hierdoor krijgen ze een beter inzicht en kunnen ze zich steviger wapenen tegen cyberaanvallen. Ons team bestaat momenteel uit ongeveer 12 beveiligingshelden, maar we hebben grootse plannen om te groeien naar 15. Doe je mee?

Als Cyber Security whiz ben jij de kapitein van onze klantenbescherming. Jouw missie? Het opzetten en finetunen van hun beveiligingssystemen. Je bent ons gezellige gezicht en altijd op de uitkijk om die nare cyberaanvallers een stapje voor te blijven.

Met je uitgebreide kennis van beveiligingssystemen en een track record in bedrijfsbeveiliging, houd je onze klanten bij de les als het gaat om de nieuwste snufjes en trends in de wereld van cyberveiligheid.

Jij bent echt helemaal into cyberbeveiliging en houdt van een goede uitdaging. Geen bedreiging is jou te groot. Je deelt je expertise met ons geweldige team van experts en leert zelf ook graag bij. Plus, je ziet er altijd tiptop uit en kunt praten als Brugman.

Als lid van ons team draag je bij aan de opzet van detectiemaatregelen, speur je naar bedreigingen, onderzoek je aanwijzingen voor compromissen en analyseer je de impact van nieuwe zwakheden. Je werkt nauw samen met onze klanten en helpt ze bij het inrichten van hun SIEM (Security Information and Event Management), zodat ze niet alleen inzicht krijgen, maar ook veerkrachtiger worden tegen die vervelende gerichte cyberaanvallen. We zouden je zo in een cape kunnen voorstellen!


Gevraagd profiel:
  • We zoeken iemand met hbo-denkniveau, maar we houden ook van mensen met praktijkervaring in consultancy.
  • Als je kunt kletsen als een pro en goed kunt samenwerken, zit je hier op je plek.
  • Als je certificaten hebt zoals SANS, CISSP, of iets in die trant, is dat super. Maar als dat niet het geval is, horen we nog steeds graag van je!
  • Je moet een beetje kunnen babbelen in zowel het Nederlands als het Engels, zowel gesproken als geschreven. Dat is het eigenlijk!
Arbeidsvoorwaarden:
  • Laad jezelf op met 30 zonovergoten vakantiedagen per jaar - jij verdient die adempauze;
  • We zorgen ervoor dat je portemonnee blij is met een eerlijk salaris dat past bij je ervaring en verantwoordelijkheden;
  • Werk zoals jij dat wilt, met flexibele werktijden en de vrijheid om vanuit je eigen stulpje te werken - pyjama's zijn toegestaan;
  • We geven je de nieuwste snufjes om efficiënt aan de slag te gaan: een moderne laptop en smartphone;
  • Kom lachen, ontspannen en deel onvergetelijke momenten met je toffe collega's tijdens onze leuke bedrijfsuitjes;
  • Sluit je aan bij ons gezellige team dat altijd klaarstaat om je te helpen groeien en stralen.

Als dit klinkt als jouw ideale deal, bel Mika op 06 18 96 37 45 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in