+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Re-Integratieconsulent Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VBCI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Voor een non-profit organisatie in de regio zoeken we een Re-Integratieconsulent. Deze rol biedt de unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en hen te helpen zelfstandig deel te nemen aan de samenleving. Je wordt onderdeel van een team dat gelooft in het belang van meedoen op elk niveau. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het begeleiden van individuen naar een betaalde baan en het uitvoeren van re-integratieactiviteiten. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: Doetinchem

Startdatum: 03-06-2024

Einddatum: 31-12-2024

Tijdelijk dienstverband: Ja

Uren per week: 20

Online sinds: 08-05-2024

Functie

Voor een non-profit organisatie in Doetinchem zoeken we een Re-Integratieconsulent.

De duur van de opdracht betreft 7 maanden met optie tot verlenging. De opdracht is voor minimaal 20 uur per week.

Bedrijfscultuur

Laborijn is de uitvoeringsorganisatie van de Participatiewet en de Wsw voor de gemeenten Doetinchem en Aalten en de Wsw voor de gemeenten Montferland en Oude IJsselstreek.

Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van mensen. Bij Laborijn geloven wij dat meedoen gelukkig en gezond maakt. Meedoen op je eigen niveau, maar wel in je volle kracht. Of het nu gaat om werk bij een reguliere werkgever, om een leertraject, om een beschutte werkplek of om een andere vorm van ‘meedoen', bijvoorbeeld met vrijwilligerswerk...wij geloven dat er geen betere manier is om een waardevol leven te leiden.

Door de juiste werkgevers te vinden bij de talenten van mensen, helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk

Functiebeschrijving

Binnen het organisatieonderdeel Dienstverlening ontwikkelen en begeleiden de re-integratieconsulenten inwoners om hen klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Met een baan en een eigen inkomen worden zij zelfredzamer. Zo kunnen zij actief en zelfstandig deelnemen aan onze samenleving. Alle activiteiten van de re-integratieconsulenten zijn er dus op gericht om inwoners zodanig te ontwikkelen, dat zij in staat zijn om blijvend in een betaalde baan te functioneren. Dit doen wij door de inzet van re-integratieactiviteiten en onze ontwikkelfaciliteiten binnen de Werkleercentra.

De ambitie van de re-integratieconsulent is om elke inwoner of werknemer die gebruik maakt van de Participatiewet met arbeidsmarktperspectief en iedere interne Wsw'er voor wie een werkplek in het reguliere bedrijf haalbaar is de stap naar werk laten maken.

Als re-integratieconsulent:

- ben je resultaatverantwoordelijk voor de ontwikkeling van klanten uit je caseload richting een betaalde baan. Stel je een Plan van Aanpak op, zorg je voor uitvoering en stel je deze zo nodig bij;

- handel je methodisch en voer je voortgangsgesprekken met cliënten conform doelen/afspraken in het Plan van Aanpak en bewaak je de uitvoering daarvan;

- beoordeel je of de cliënt in voldoende mate de gemaakte afspraken en verplichtingen nakomt en rapporteer je hierover;

- signaleer je mogelijke fraude en adviseer je zo nodig tot nader onderzoek;

- begeleid je alle doelgroepen uit de Participatiewet zowel op individueel als op groepsniveau.

Jouw profiel

- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;

- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een rol gelijk aan die van re-integratieconsulent;

- Je hebt kennis van de Participatiewet.

Verdiensten

Het bruto maandsalaris ligt tussen de € 4.000,- en € 5.000,- (o.b.v. 36 uur), of een max. uurtarief van € 70,-, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteer direct

Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw cv met motivatie waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Reageren kan tot uiterlijk 21 mei.



Gevraagd

- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;

- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een rol gelijk aan die van re-integratieconsulent;

- Je hebt kennis van de Participatiewet.


Arbeidsvoorwaarden

Max. uurtarief € 70,-



Bedrijfsomschrijving

Laborijn is de uitvoeringsorganisatie van de Participatiewet en de Wsw voor de gemeenten Doetinchem en Aalten en de Wsw voor de gemeenten Montferland en Oude IJsselstreek.Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van mensen. Bij Laborijn geloven wij dat meedoen gelukkig en gezond maakt. Meedoen op je eigen niveau, maar wel in je volle kracht. Of het nu gaat om werk bij een reguliere werkgever, om een leertraject, om een beschutte werkplek of om een andere vorm van ‘meedoen', bijvoorbeeld met vrijwilligerswerk...wij geloven dat er geen betere manier is om een waardevol leven te leiden.Door de juiste werkgevers te vinden bij de talenten van mensen, helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in